Închide meniul
VIDEO

Sporting – Rio Ave 2-0, în AntenaPLAY. Paulinho şi Marcus Edwards au marcat pentru gazde. Sporting e noul lider în Liga Portugal!

Alex Masgras Publicat: 26 septembrie 2023, 0:15

Reclamă
Sporting – Rio Ave 2-0, în AntenaPLAY. Paulinho şi Marcus Edwards au marcat pentru gazde. Sporting e noul lider în Liga Portugal!

Portimonense - Sporting Lisabona (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Jucătorii lui Sporting Lisabona / Profimedia Images

Sporting – Rio Ave 2-0. Etapa a şasea din Liga Portugal s-a încheiat la Lisabona, cu meciul dintre Sporting şi Rio Ave. Partida a putut fi urmărită în direct în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sporting, care traversează o perioadă foarte bună, a câştigat şi a devenit noul lider din Liga Portugal. Cei de la Sporting sunt la egalitate de puncte cu FC Porto, dar au depăşit la golaveraj vicecampioana Portugaliei.

Sporting – Rio Ave 2-0 LIVE VIDEO

Min. 90+6: Fluier final! Sporting a câştigat şi a devenit noul lider din Liga Portugal!

Min. 53: Gol anulat pentru Rio Ave! Arbitrul a consultat VAR şi a anulat reuşita, după mai multe minute de deliberare din camera VAR. Costinha fusese cel care înscrisese cu o lovitură de cap.

Min. 30: Bară Sporting! Pedro Goncalves a trimis mingea în bara transversală! Rio Ave e depăşită total de Sporting

Reclamă
Reclamă

Min. 26: Sporting – Rio Ave 2-0! Marcus Edwards a marcat cu un şut la colţul scurt

Min. 10: Sporting – Rio Ave 1-0! Paulinho a deschis scorul după o acţiune superbă a gazdelor

Min. 1: A început partida!

Reclamă

Echipele de start:

Sporting: Adan – Diomande, Coates, Inacio – Catamo, Braganca, Morita, Santos – Pedro Goncalves, Gyokeres, Paulinho

Rio Ave: Da Silva – Santos, Pantalon, Alves – Da Costa, Oudrhiri, Guga, Conceicao – Joca, Pereira, Ze Manueal

Sporting şi Rio Ave se întâlnesc în ultimul meci al etapei cu numărul 6 din Liga Portugal. Sporting, ocupanta locului 3, are şansa de a o depăşi pe Benfica şi de a o egala pe FC Porto, formaţia de pe primul loc din Liga Portugal, cu 16 puncte.

Sporting are patru victorii în acest debut de sezon în campionatul din Portugalia, singurul rezultat de egalitate fiind cel de pe terenul celor de la Braga, scor 1-1.

De partea cealaltă, Rio Ave nu a mai câştigat din prima etapă, atunci când s-a impus cu 2-0 în meciul de pe teren propriu cu cei de la Chaves. Ocupanta locului 13, Rio Ave a pierdut următoarele două meciuri, cu Estoril şi FC Porto, după care a obţinut două rezultate de egalitate, cu Casa Pia şi Famalicao.

De asemenea, Sporting a debutat cu dreptul şi în cupele europene, acolo unde s-a impus cu 2-1 în primul meci din faza grupelor Europa League, pe terenul celor de la Sturm Graz.

Rezultate etapa a 6-a Liga Portugal

Benfica – Porto, derby-ul săptămânii în fotbalul european

Benfica – Porto e derby-ul săptămânii în fotbalul european. Partida de pe Estadio da Luz se va disputa vineri, de la ora 22:15, şi va putea fi urmărită exclusiv în AntenaPLAY.

Cele două super-puteri ale Portugaliei au început excelent noul sezon din Liga Portugal. Porto are 16 puncte, iar vulturii au acumulat 15 puncte, după primele şase etape disputate.

Benfica este campioana en-titre și favorita din acest sezon, chiar dacă în ultimii cinci ani a vândut jucători în valoare de 700 de milioane de euro. Valoarea totală a fotbaliștilor celor 18 echipe din Liga Portugal este de 1.22 miliarde de euro.

Benfica este prima şi când vine vorba despre numărul de titluri câştigate în istorie, în Portugalia (38). „Dragonii” sunt pe poziţia secundă în acest top (30). De notat e și că Benfica și Porto și-au trecut în cont și câte două Ligi ale Campionilor.

Meciurile etapei a 7-a din Liga Portugal, exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:36

Atletico – Real Madrid 1-1! Echipa lui Simeone a obţinut un egal dramatic! Partida a fost întreruptă din cauza fanilor gazdelor

0:19

„Credeați că am uitat fotbalul?” Florin Tănase, reacţie fabuloasă după ce a marcat primul gol pentru FCSB de la revenire!

0:16

„Dă, bă, cu pumnul!” Gigi Becali l-a avertizat pe Ştefan Târnovanu după Sepsi – FCSB 0-1: „Să îi fie frică”

0:15

FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal

0:06

Decizia lui Alex Băluţă după ce a fost criticat de Gigi Becali! Fotbalistul FCSB-ului a făcut dezvăluirea după victoria cu Sepsi

0:05

Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!”

1 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 2 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 3 Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu 4 VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY 5 „Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza 6 Gloria Buzău – Farul 1-0. Buzoienii i-au învins pe constănţenii lui Gică Hagi şi au obţinut prima victorie acasă din acest sezon
Citește și