Închide meniul

Fostul portar de la CFR Cluj a vorbit despre Benfica – FC Porto (vineri, 22:15, AntenaPLAY): „Ambele echipe au o față europeană”

Alex Ioniță Publicat: 28 septembrie 2023, 13:08

Reclamă
Fostul portar de la CFR Cluj a vorbit despre Benfica – FC Porto (vineri, 22:15, AntenaPLAY): Ambele echipe au o față europeană”

Fostul portar de la CFR Cluj a vorbit despre Benfica - FC Porto (vineri, 22:15, AntenaPLAY)

Jucătorii lui Benfica, în timpul unui meci / Profimediaimages

Fostul portar de la CFR Cluj a vorbit despre Benfica – FC Porto (vineri, 22:15, AntenaPLAY). Portughezul Beto a analizat marele derby al etapei a 7-a din Liga Portugal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Benfica și FC Porto va avea loc pe Estadio da Luz din Lisabona. Meciul de vineri, care va începe de la ora 22:15 va fi LIVE în AntenaPLAY.

Fostul portar de la CFR Cluj a vorbit despre Benfica – FC Porto (vineri, 22:15, AntenaPLAY). Ce crede Beto despre marele derby

Fostul portar Beto, care a trecut și pe la CFR Cluj și a fost legitimat la FC Porto, a analizat marele duel din etapa a 7-a a noului sezon din Liga Portugal. Acesta este de părere că oaspeții fac dueluri mai bune în competițiile europene, în timp ce în campionat evoluțiile lor nu sunt la fel de consistente.

Totuși, acesta este de părere că ambele echipe au șanse egale la obținerea celor 3 puncte după acest meci, având în vedere jocul celor două formații de la startul noului sezon din campionatul Portugaliei.

„Ambele echipe au o față europeană. Domină foarte mult și creează superioritate în teren. Mi-a plăcut foarte mult de FC Porto în Liga Campionilor. Totuși, în campionat nu au evoluții la fel de consistente.

Reclamă
Reclamă 4

De cealaltă parte, alături de Sporting Lisabona, Benfica a fost clubul care s-a întărit cel mai bine în perioada de transferuri din această vară. Este adevărat că au reușit să câștige campionatul în sezonul trecut, dar era nevoie de noi întăriri.

În momentul de față, este un echilibru competitiv excelent între cele două cluburi. Nu poate nimeni să spună cu exactitate cine va câștiga acest meci. Știu totuși că Porto știe foarte bine să abordeze astfel de partide. Rămâne de văzut dacă Benfica poate face față determinării pe care o va arăta, cel mai probabil, FC Porto”, a spus Beto, citat de ojogo.pt.

Beto a fost legitimat la CFR Cluj în perioada august 2011 – iunie 2012. La momentul respectiv s-a aflat în Gruia sub formă de împrumut, chiar de la FC Porto. A adunat 27 de partide pentru ardeleni, în care a încasat 24 de goluri.

Reclamă

Ce mişcare surpriză ar putea face antrenorul Benficăi la derby-ul cu FC Porto!

Potrivit record.pt, lui Roger Schmidt i se cere să îi titularizeze atât pe Angel Di Maria, cât şi pe David Neres la derby-ul cu FC Porto.

Un blog apropiat de Benfica, „Universo benfiquista”, a scris că Schmidt ar trebui să îşi asume acest risc, având în vedere evoluţia lui David Neres din ultimul meci, cel cu Portimonense.

Schmidt nu i-a mai folosit până acum pe Angel Di Maria şi pe David Neres în primul 11. Fie juca unul, fie celălalt. Tehnicianul ar putea însă la derby să îşi asume acest risc, având în vedere forma deosebit de bună a ambilor jucători.

De partea cealaltă, antrenorul lui FC Porto, Sergio Conceicao, se confruntă cu probleme serioase de lot. Pepe, Ivan Marcano, Zaidu Sanusi, Veron, Danny Loader şi Evanilson nu s-au pregătit cu echipa la antrenamentul de astăzi şi sunt incerţi pentru derby-ul de vineri seară.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și