Închide meniul
Video

Angel Di Maria, bucurie nebună după golul marcat în Benfica – Porto! Cifre fabuloase pentru starul argentinian

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 septembrie 2023, 0:07

Reclamă

Angel Di Maria, bucurie nebună după golul marcat în Benfica - Porto

Profimedia

Angel Di Maria, bucurie nebună după golul marcat în Benfica – Porto. Starul argentinian şi-a dat jos tricoul pentru a sărbători golul marcat cu Porto. Marele derby din Liga Portugal a fost live în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angel Di Maria are un sezon de vis la Benfica. Starul argentinian este golghterul echipei în acest sezon.

Angel Di Maria, bucurie nebună după golul marcat în Benfica – Porto

Angel Di Maria a marcat, cu Porto, al 5-lea gol din acest sezon. Di Maria a înscris în minutul 68 al derby-ul cu Porto, cu un şut deviat din interiorul careului.

Fază controversată în Benfica – FC Porto! Arbitrul l-a eliminat pe Fabio Cardoso

Fază controversată în Benfica – FC Porto. Un fundaș din lotul echipei pregătite de Sergio Conceicao a fost eliminat în prima repriză a duelului de pe Estadio da Luz. Derby-ul dintre Benfica și FC Porto contează pentru etapa a 7-a a noului sezon din Liga Portugal. Meciul săptămânii în Europa se vede LIVE în AntenaPLAY.

În minutul 19 al „clasicului” din campionatul Portugaliei, Fabio Cardoso a fost eliminat după o intervenție asupra lui Neres. Totuși, fotbalistul „dragonilor” a atins prima dată mingea, înainte de a-l doborî pe jucătorul de la Benfica.

Reclamă

Astfel, după această intervenție, „dragonii” sunt nevoiți să joace restul partidei în 10 oameni. Acest lucru o pune în mare dificultate pe FC Porto, echipă care ocupa poziția a 2-a în Liga Portugal, înainte de fluierul de start al meciului.

Totuși, echipa lui Conceicao a arătat, la finalul primei reprize, ca o echipă mare și și-a creat ocazii chiar dacă cei de la Benfica au avantajul omului în plus. Oaspeții au fost aproape să marcheze în minutele 18 (prin Joao Mario) și 40 (prin șutul lui Pepe, care a fost respins seznațional de către Trubin, portarul celor de la Benfica).

Video cu eliminarea lui Fabio Cardoso

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) 18:50 Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern 18:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:29 Bayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi 18:15 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! 17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și