Închide meniul

Horațiu Moldovan a tras un semnal de alarmă după Hermannstadt – Rapid 1-1: „Trebuie să arătăm bine la orice meci”

Alex Ioniță Publicat: 1 octombrie 2023, 20:31

Reclamă
Horațiu Moldovan a tras un semnal de alarmă după Hermannstadt – Rapid 1-1: Trebuie să arătăm bine la orice meci”

Horaţiu Moldovan pleacă de la Rapid şi va semna cu Betis

Horaţiu Moldovan, în tricoul Rapidului / Hepta

Horațiu Moldovan a tras un semnal de alarmă după Hermannstadt – Rapid 1-1. Portarul giuleștenilor a vorbit despre remiza de la Sibiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Hermannstadt și Rapid a contat pentru etapa a 11-a din Liga 1. Golurile partidei au fost marcate de Ioniță (min 3) și de Găman (min 55). Duelul a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Horațiu Moldovan a tras un semnal de alarmă după Hermannstadt – Rapid 1-1

Portarul lui Rapid este de părere că echipa la care este legitimat nu a făcut un meci bun împotriva lui Hermannstadt. Totuși, Horațiu Moldovan a menționat faptul că giuleștenii nu trebuie să se plângă de acest rezultat.

De asemenea, portarul echipei pregătite de Cristiano Bergodi pune accent pe lupta pentru titlu și este de părere că bătălia finală pentru trofeul de campioană se va da în play-off.

„Meci foarte dificil, am întâlnit o echipă bună. Nu am făcut un meci strălucit, dar nu avem timp să ne plângem. Nu am analizat nimic, doar ce am apucat în vestiar. La golul lor, a dat Rrahmani pe lângă minge, nu am mai avut ce să fac. S-a jucat pe contre pe final, puteau să câștige, sunt trist că n-am câștigat noi.

Reclamă

Dacă vrem să ne batem acolo sus, trebuie să arătăm bine în orice meci. Ne batem la titlu, acumulăm puncte, dar bătălia finală se va da în play-off”, a declarat Horațiu Moldovan, la digisport.ro.

După acest duel, echipa pregătită de Cristiano Bergodi se va duela cu cei de la Poli Iași, pe teren propriu, pe data de 6 octombrie. Duelul va începe de la ora 21:00 și va fi LIVE TEXT pe AS.ro.

În urma rezultatului înregistrat la Sibiu, giuleștenii ocupă, cel puțin temporar, poziția a 3-a în clasament, cu 19 puncte în 11 meciuri. Rapid este la egalitate de puncte  cu CFR Cluj, care are 2 meciuri în minus față de trupa lui Bergodi.

Reclamă 4 / 0/3

Alex Ioniță: „Trebuie să ne reglăm mai bine jocul din deplasare”

Marcatorul singurului gol al celor de la Rapid este de părere că echipa suferă la jocurile din deplasare. Ioniță a menționat faptul că rapidiștii trebuie să lucreze la acest lucru. De asemenea, și mijlocașul a vorbit despre lupta pentru titlu.

„Trebuie să ne reglăm mai bine jocul din deplasare. Așa cum am depășit și acele meciuri, așa putem și acum, cu pasa asta din deplasare. Și noi ne dorim, avem lot, condiții, tot ceea ce se întâmplă duce cu gândul la titlu. Nu s-a terminat nici turul, ai este mult până la final.

Trebuie mai mult, îmi doresc mai mult de la mine, e loc de mai bine întotdeauna”, a spus și Alex Ioniță, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului! Performanţa pe care nu a mai atins-o nimeni în 98 de ani 21:54 Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor” 21:50 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 21:26 VIDEOFanii lui PAOK sunt gata să sărbătorească titlul! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 21:00 LIVE TEXTRapid – FCSB 2-0. Petrila a marcat şi el, după ce Funsho a deschis scorul! Gafă uriaşă comisă de Andrei Vlad 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK 20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și