Închide meniul

Horațiu Moldovan a tras un semnal de alarmă după Hermannstadt – Rapid 1-1: „Trebuie să arătăm bine la orice meci”

Alex Ioniță Publicat: 1 octombrie 2023, 20:31

Reclamă
Horațiu Moldovan a tras un semnal de alarmă după Hermannstadt – Rapid 1-1: Trebuie să arătăm bine la orice meci”

Horaţiu Moldovan pleacă de la Rapid şi va semna cu Betis

Horaţiu Moldovan, în tricoul Rapidului / Hepta

Horațiu Moldovan a tras un semnal de alarmă după Hermannstadt – Rapid 1-1. Portarul giuleștenilor a vorbit despre remiza de la Sibiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Hermannstadt și Rapid a contat pentru etapa a 11-a din Liga 1. Golurile partidei au fost marcate de Ioniță (min 3) și de Găman (min 55). Duelul a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Horațiu Moldovan a tras un semnal de alarmă după Hermannstadt – Rapid 1-1

Portarul lui Rapid este de părere că echipa la care este legitimat nu a făcut un meci bun împotriva lui Hermannstadt. Totuși, Horațiu Moldovan a menționat faptul că giuleștenii nu trebuie să se plângă de acest rezultat.

De asemenea, portarul echipei pregătite de Cristiano Bergodi pune accent pe lupta pentru titlu și este de părere că bătălia finală pentru trofeul de campioană se va da în play-off.

„Meci foarte dificil, am întâlnit o echipă bună. Nu am făcut un meci strălucit, dar nu avem timp să ne plângem. Nu am analizat nimic, doar ce am apucat în vestiar. La golul lor, a dat Rrahmani pe lângă minge, nu am mai avut ce să fac. S-a jucat pe contre pe final, puteau să câștige, sunt trist că n-am câștigat noi.

Reclamă

Dacă vrem să ne batem acolo sus, trebuie să arătăm bine în orice meci. Ne batem la titlu, acumulăm puncte, dar bătălia finală se va da în play-off”, a declarat Horațiu Moldovan, la digisport.ro.

După acest duel, echipa pregătită de Cristiano Bergodi se va duela cu cei de la Poli Iași, pe teren propriu, pe data de 6 octombrie. Duelul va începe de la ora 21:00 și va fi LIVE TEXT pe AS.ro.

În urma rezultatului înregistrat la Sibiu, giuleștenii ocupă, cel puțin temporar, poziția a 3-a în clasament, cu 19 puncte în 11 meciuri. Rapid este la egalitate de puncte  cu CFR Cluj, care are 2 meciuri în minus față de trupa lui Bergodi.

Reclamă 4 / 0/3

Alex Ioniță: „Trebuie să ne reglăm mai bine jocul din deplasare”

Marcatorul singurului gol al celor de la Rapid este de părere că echipa suferă la jocurile din deplasare. Ioniță a menționat faptul că rapidiștii trebuie să lucreze la acest lucru. De asemenea, și mijlocașul a vorbit despre lupta pentru titlu.

„Trebuie să ne reglăm mai bine jocul din deplasare. Așa cum am depășit și acele meciuri, așa putem și acum, cu pasa asta din deplasare. Și noi ne dorim, avem lot, condiții, tot ceea ce se întâmplă duce cu gândul la titlu. Nu s-a terminat nici turul, ai este mult până la final.

Trebuie mai mult, îmi doresc mai mult de la mine, e loc de mai bine întotdeauna”, a spus și Alex Ioniță, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și