Închide meniul

Cristiano Bergodi, mesaj clar după Hermannstadt – Rapid 1-1: „Și FCSB a suferit aici! Puteam mai mult!”

Viviana Moraru Publicat: 1 octombrie 2023, 20:41

Reclamă
Cristiano Bergodi, mesaj clar după Hermannstadt – Rapid 1-1: Și FCSB a suferit aici! Puteam mai mult!”

Cristiano Bergodi, reacţie categorică după UTA - Rapid 2-2

Captură AntenaSport

Cristiano Bergodi a transmis un mesaj clar, după ce Rapid a remizat pe terenul celor de la Hermannstadt, scor 1-1, în etapa a 11-a din Liga 1. Tehnicianul italian s-a declarat mulțumit de rezultatul înregistrat de echipa sa, remarcând și faptul că FCSB a remizat la Sibiu, cu trupa lui Măldărășanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a deschis scorul repede în meciul cu Hermannstadt, după ce Alex Ioniță a marcat în minutul 3. Ulterior, Valerică Găman a restabilit egalitatea pe tabelă în minutul 56.

Cristiano Bergodi, mesaj clar după Hermannstadt – Rapid 1-1

Cristiano Bergodi a analizat prestația echipei sale, și a remarcat progresul pe care l-a făcut aceasta, în ultima perioadă. Antrenorul giuleștenilor a declarat că Hermannstadt este o echipă puternică, motiv pentru care s-a declarat mulțumit de remiza obținută de jucătorii săi.

”Am luat șapte puncte, din ultimele meciuri. Trebuie să fim mulțumiți, nu putem mereu să câștigăm. Am avut două meciuri în deplasare, la Galați și aici. E ușor să vorbească din afară. Am întâlnit două echipe bune, ne-au presat, până la finalul meciului. Aici a suferit și FCSB.

Lupta va fi aspră până la finalul campionatului. E echilibru, nu va fi ușor. Suntem în etapa 11, mai avem meciuri, campionatul e lung. Ținem pasul cu celelalte echipe, rezultatele din ultima perioadă sunt bune, puteam mai mult în seara aceasta, dar sunt mulțumit.

Reclamă

E meritul lui Alex Ioniță, vorbesc cu toți jucătorii. E meritul lui, dacă dă gol sau pasă de gol, dar toată echipa e în creștere. Unul, două, trei meciuri, se poate întâmpla să faci și remiză. Știam că va fi un meci greu. E ușor cu vorbele, dar nu e așa în fotbal”, a declarat Cristiano Bergodi, conform digisport.ro.

Horațiu Moldovan a tras un semnal de alarmă după Hermannstadt – Rapid 1-1

Horațiu Moldovan a tras un semnal de alarmă după Hermannstadt – Rapid 1-1. Portarul giuleștenilor a vorbit despre remiza de la Sibiu.

De asemenea, portarul echipei pregătite de Cristiano Bergodi pune accent pe lupta pentru titlu și este de părere că bătălia finală pentru trofeul de campioană se va da în play-off.

Reclamă 4 / 0/3

„Meci foarte dificil, am întâlnit o echipă bună. Nu am făcut un meci strălucit, dar nu avem timp să ne plângem. Nu am analizat nimic, doar ce am apucat în vestiar. La golul lor, a dat Rrahmani pe lângă minge, nu am mai avut ce să fac. S-a jucat pe contre pe final, puteau să câștige, sunt trist că n-am câștigat noi.

Dacă vrem să ne batem acolo sus, trebuie să arătăm bine în orice meci. Ne batem la titlu, acumulăm puncte, dar bătălia finală se va da în play-off”, a declarat Horațiu Moldovan, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-0. Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină Vezi toate știrile
Citește și