Închide meniul

Cristiano Bergodi, mesaj clar după Hermannstadt – Rapid 1-1: „Și FCSB a suferit aici! Puteam mai mult!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 octombrie 2023, 20:41

Cristiano Bergodi, mesaj clar după Hermannstadt – Rapid 1-1: Și FCSB a suferit aici! Puteam mai mult!”

Cristiano Bergodi, reacţie categorică după UTA - Rapid 2-2

Captură AntenaSport

Cristiano Bergodi a transmis un mesaj clar, după ce Rapid a remizat pe terenul celor de la Hermannstadt, scor 1-1, în etapa a 11-a din Liga 1. Tehnicianul italian s-a declarat mulțumit de rezultatul înregistrat de echipa sa, remarcând și faptul că FCSB a remizat la Sibiu, cu trupa lui Măldărășanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a deschis scorul repede în meciul cu Hermannstadt, după ce Alex Ioniță a marcat în minutul 3. Ulterior, Valerică Găman a restabilit egalitatea pe tabelă în minutul 56.

Cristiano Bergodi, mesaj clar după Hermannstadt – Rapid 1-1

Cristiano Bergodi a analizat prestația echipei sale, și a remarcat progresul pe care l-a făcut aceasta, în ultima perioadă. Antrenorul giuleștenilor a declarat că Hermannstadt este o echipă puternică, motiv pentru care s-a declarat mulțumit de remiza obținută de jucătorii săi.

”Am luat șapte puncte, din ultimele meciuri. Trebuie să fim mulțumiți, nu putem mereu să câștigăm. Am avut două meciuri în deplasare, la Galați și aici. E ușor să vorbească din afară. Am întâlnit două echipe bune, ne-au presat, până la finalul meciului. Aici a suferit și FCSB.

Lupta va fi aspră până la finalul campionatului. E echilibru, nu va fi ușor. Suntem în etapa 11, mai avem meciuri, campionatul e lung. Ținem pasul cu celelalte echipe, rezultatele din ultima perioadă sunt bune, puteam mai mult în seara aceasta, dar sunt mulțumit.

Reclamă

E meritul lui Alex Ioniță, vorbesc cu toți jucătorii. E meritul lui, dacă dă gol sau pasă de gol, dar toată echipa e în creștere. Unul, două, trei meciuri, se poate întâmpla să faci și remiză. Știam că va fi un meci greu. E ușor cu vorbele, dar nu e așa în fotbal”, a declarat Cristiano Bergodi, conform digisport.ro.

Horațiu Moldovan a tras un semnal de alarmă după Hermannstadt – Rapid 1-1

Horațiu Moldovan a tras un semnal de alarmă după Hermannstadt – Rapid 1-1. Portarul giuleștenilor a vorbit despre remiza de la Sibiu.

De asemenea, portarul echipei pregătite de Cristiano Bergodi pune accent pe lupta pentru titlu și este de părere că bătălia finală pentru trofeul de campioană se va da în play-off.

Reclamă 4 / 0/3

„Meci foarte dificil, am întâlnit o echipă bună. Nu am făcut un meci strălucit, dar nu avem timp să ne plângem. Nu am analizat nimic, doar ce am apucat în vestiar. La golul lor, a dat Rrahmani pe lângă minge, nu am mai avut ce să fac. S-a jucat pe contre pe final, puteau să câștige, sunt trist că n-am câștigat noi.

Dacă vrem să ne batem acolo sus, trebuie să arătăm bine în orice meci. Ne batem la titlu, acumulăm puncte, dar bătălia finală se va da în play-off”, a declarat Horațiu Moldovan, la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și