Închide meniul
Video

Prietenul lui Florinel Coman e gata de un „adevărat război” la Glory 89, live în AntenaPLAY: „Nu are cine să îl salveze”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 octombrie 2023, 20:36

Reclamă

Prietenul lui Florinel Coman e gata de un "adevărat război" la Glory 89, live în AntenaPLAY

Prietenul lui Florinel Coman e gata de un "adevărat război" la Glory 89, live în AntenaPLAY

Prietenul lui Florinel Coman e gata de un „adevărat război” la Glory 89, live în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman va ajunge Ibrahimovic de România. Prietenul fotbaliştilor din Glory, „Samuraiul fără stăpân” e gata să-i dea lecţii de bătaie lui Coman. El are meci mare sâmbătă, în AntenaPLAY, în gala cu Badr Hari.

Sorin Căliniuc e campionul din kick-boxing prieten cu vedetele FCSB-ului. Poreclit „Samuraiul fără stăpân”, luptătorul e gata să-l transforme într-o fiară şi pe preferatul lui de la FCSB.

Prietenul lui Florinel Coman e gata de un „adevărat război” la Glory 89, live în AntenaPLAY

„Pe Coman aş vrea să-l mai călesc. Să fie un Zlatan de România„, a spus Sorin Căliniuc în exclusivitate pentru AntenaSport.

Coman e bătăios, merge. Toţi sunt entuziasmaţi, mai au un pic şi îşi pun mănuşile să intră şi ei la luptă„, a spus şi Aurelian Tănăsescu.

Reclamă

„Samuraiul fără stăpân” îi dă revansa lunetistului din Bulgaria în gala Glory 89, cu Bogdan Stoica si Badr Hari, care e LIVE pe AntenaPlay, sâmbăta, de la ora 20:00.

Sunt pregătit să îl bat la el acasă şi să-i arăt că în Bulgaria nu are cine să îl salveze. Deja săbiile sunt ascuţite şi mergem relaxaţi la luptă„, a mai spus Sorin Căliniuc.

„Va fi război. O victorie a lui Sorin în faţa unui bulgar care e superstar ar putea aduce un eveniment Glory şi în România„, a mai spus Aurelian Tănăsescu.

Reclamă 4 / 0/3

 

Trei români luptă pentru prima oară în istorie într-o gală Glory

„Suntem peste Badr Hari”. Fraţii Stoica sunt gata să cucerească ringul Glory şi îi transmit marocanului nebun din ring că acum ei sunt modele de urmat. Bogdan Stoica şi Badr Hari vor lupta în acelaşi ring sâmbătă, în AntenaPLAY.

Toţi prietenii din România merg la Burgas să îl susţină pe Bogdan Stoica la lupta din Glory cu olandezul Tavarez. „Merg la acest meci cu sufletul deschis, să câştig, neuitându-mă la bani. Sper să fiţi în număr cât mai mare alături de mine pentru că este un meci important”, a spus Bogdan Stoica.

Fratele Andrei Stoica rămâne cel mai de nădejde partener de antrenament. Pentru prima oară în istorie 3 români vor lupta într-o gală Glory. Bogdan Stoica, Sorin Căliniuc şi “The Blitz” Gafencu dau cu pumnul la Glory.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
mai
0:03
Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua
23:45 VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom 23:37 Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său 23:24 Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el 23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat Vezi toate știrile
Citește și