Închide meniul
Video

Prietenul lui Florinel Coman e gata de un „adevărat război” la Glory 89, live în AntenaPLAY: „Nu are cine să îl salveze”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 octombrie 2023, 20:36

Reclamă

Prietenul lui Florinel Coman e gata de un "adevărat război" la Glory 89, live în AntenaPLAY

Prietenul lui Florinel Coman e gata de un "adevărat război" la Glory 89, live în AntenaPLAY

Prietenul lui Florinel Coman e gata de un „adevărat război” la Glory 89, live în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman va ajunge Ibrahimovic de România. Prietenul fotbaliştilor din Glory, „Samuraiul fără stăpân” e gata să-i dea lecţii de bătaie lui Coman. El are meci mare sâmbătă, în AntenaPLAY, în gala cu Badr Hari.

Sorin Căliniuc e campionul din kick-boxing prieten cu vedetele FCSB-ului. Poreclit „Samuraiul fără stăpân”, luptătorul e gata să-l transforme într-o fiară şi pe preferatul lui de la FCSB.

Prietenul lui Florinel Coman e gata de un „adevărat război” la Glory 89, live în AntenaPLAY

„Pe Coman aş vrea să-l mai călesc. Să fie un Zlatan de România„, a spus Sorin Căliniuc în exclusivitate pentru AntenaSport.

Coman e bătăios, merge. Toţi sunt entuziasmaţi, mai au un pic şi îşi pun mănuşile să intră şi ei la luptă„, a spus şi Aurelian Tănăsescu.

Reclamă

„Samuraiul fără stăpân” îi dă revansa lunetistului din Bulgaria în gala Glory 89, cu Bogdan Stoica si Badr Hari, care e LIVE pe AntenaPlay, sâmbăta, de la ora 20:00.

Sunt pregătit să îl bat la el acasă şi să-i arăt că în Bulgaria nu are cine să îl salveze. Deja săbiile sunt ascuţite şi mergem relaxaţi la luptă„, a mai spus Sorin Căliniuc.

„Va fi război. O victorie a lui Sorin în faţa unui bulgar care e superstar ar putea aduce un eveniment Glory şi în România„, a mai spus Aurelian Tănăsescu.

Reclamă 4 / 0/3

 

Trei români luptă pentru prima oară în istorie într-o gală Glory

„Suntem peste Badr Hari”. Fraţii Stoica sunt gata să cucerească ringul Glory şi îi transmit marocanului nebun din ring că acum ei sunt modele de urmat. Bogdan Stoica şi Badr Hari vor lupta în acelaşi ring sâmbătă, în AntenaPLAY.

Toţi prietenii din România merg la Burgas să îl susţină pe Bogdan Stoica la lupta din Glory cu olandezul Tavarez. „Merg la acest meci cu sufletul deschis, să câştig, neuitându-mă la bani. Sper să fiţi în număr cât mai mare alături de mine pentru că este un meci important”, a spus Bogdan Stoica.

Fratele Andrei Stoica rămâne cel mai de nădejde partener de antrenament. Pentru prima oară în istorie 3 români vor lupta într-o gală Glory. Bogdan Stoica, Sorin Căliniuc şi “The Blitz” Gafencu dau cu pumnul la Glory.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și