Închide meniul

Antrenorul pe care Cristi Borcea l-ar numi la Dinamo, pentru a scăpa de grijile retrogradării. Emoţii pentru Ovidiu Burcă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 octombrie 2023, 8:50

Reclamă
Antrenorul pe care Cristi Borcea l-ar numi la Dinamo, pentru a scăpa de grijile retrogradării. Emoţii pentru Ovidiu Burcă

Antrenorul pe care Cristi Borcea l-ar numi la Dinamo, pentru a scăpa de grijile retrogradării

Cristi Borcea, în timpul unui interviu / Captură AS.ro

S-a aflat cine este antrenorul pe care Cristi Borcea l-ar numi la Dinamo, în locul lui Ovidiu Burcă. Fostul patron al grupării din Ştefan cel Mare a analizat situaţia de la club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Revenită după un an petrecut în Liga 2, Dinamo are mari probleme. Este pe penultimul loc, cu 8 puncte adunate în 11 etape. Vine după o serie catastrofală, de patru înfrângeri la rând în campionat.

Antrenorul pe care Cristi Borcea l-ar numi la Dinamo

Borcea anunţă că, dacă încă ar fi la conducerea clubului, ar continua să îi dea încredere lui Ovidiu Burcă până la finalul acestui an. În cazul în care situaţia nu s-ar ameliora, l-ar numi pe banca tehnică pe Mircea Rednic.

Burcă are tot meritul pentru promovare. El e șeful acționarilor și nimeni nu-i spune când greșește și ce greșește. Trebuie să spună ‘Domnule, noi nu putem financiar’.

I-aș da crezare până în iarnă și dacă n-aș vedea îmbunătățiri, l-aș pune pe Mircea Rednic”, a spus Cristi Borcea pentru prosport.ro.

Reclamă
Reclamă

Mircea Rednic i-a adus lui Dinamo ultimul titlu în Liga 1, în sezonul 2006-2007. El a devenit campion al României şi din postura de jucător al lui Dinamo, în 1984 şi 1990.

„Puriul” a răbufnit după ce a fost criticat şi a anunţat că nu ia în calcul să plece de la UTA. Acesta a precizat că are încredere în potenţialul jucătorilor transferaţi, mărturisind că pune suflet la UTA, acesta fiind şi motivul pentru care a făcut infarct, după meciul câştigat cu FCSB.

E un proiect la care m-am înhămat. Stați liniștiți, când proiectul o să înceapă să meargă și cât de curând o să meargă, plec eu. Vă spun eu că plec la ce s-a întâmplat aici. Acum nu plec, pentru că și eu m-am implicat, am pus suflet și mi-am dat acordul la jucătorii care au venit.

Reclamă

Unde Dumnezeu am făcut infarct? În restaurant, în sufragerie, făcând sex, unde am făcut infarct? Aici la UTA am făcut infarct. Deci eu sufăr și am pus suflet când am venit și am rămas. Nu plec, nu pot să las jucătorii în am crezut și cred. Ăsta sunt, nu ai rezultate, e normal că ești vulnerabil, dar nu părăsesc echipa până nu începe proiectul să meargă”, a declarat Mircea Rednic, la conferinţa de presă.

Cristi Borcea, anunţ uriaş despre revenirea la Dinamo: „Buget de 15 milioane de euro!”

Fostul şef din Ştefan cel Mare a dezvăluit că are prieteni care sunt dispuşi să ofere echipei un buget colosal, de 15 milioane de euro, însă condiţia este ca el să fie din nou în conducere.

Borcea este de părere că legendele clubului alb-roşu, Lupescu, Răducioiu sau Mircea Lucescu, ar putea salva echipa dintr-un moment extrem de delicat.

Când mă uit pe perete, aici unde am biroul, mereu văd stadionul și momentele de bucurie pe care le-am trăit. Sunt situații în care mi-e dor, îmi dau și lacrimile.

Prieteni de-ai mei care sunt dinamoviști, care ar vrea să vină mâine lângă Dinamo, mi-au zis: ‘domnule, dacă te ocupi, buget de 15 milioane, mâine’. Sper că în 3 ani să fim o echipă care să jucăm în cupele europene pe noul stadion.

Eu am zis: ‘Luați, domnule, pe Răducioiu, pe Lupescu, pe Prunea. Dacă n-o să fim mai deștepți cu cinci minute, nea Mircea Lucescu, să-l cooptăm. Dacă nu, îl va coopta Rapidul, sută la sută. Nea Mircea ar trebui să fie la noi”, a declarat Cristi Borcea.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:51

Galatasaray – PAOK LIVE TEXT (22:00) în Europa League! Manchester United începe şi ea parcursul european. Toate meciurile zilei

18:30

„Sunt mai nervos” Declaraţia lui Darius Olaru înainte de meciul FCSB-ului din Europa League: „Toată echipa să fie ca mine”

18:19

Patrick Mouratoglou este noul antrenor al lui Naomi Osaka! Chiar jucătoarea a făcut anunțul

18:09

Barcelona l-a ales pe înlocuitorul lui Ter Stegen! Semnează cu un portar retras din activitate. Prima reacţie: „Atât pot spune!”

17:36

Elias Charalambous, anunț important despre situația lui Vlad Chiricheș după accidentarea lui Ngezana: „Îl veți vedea!”

17:35

„Suntem la un club foarte mare!” Risto Radunovic, mesaj de luptă înainte de startul în grupa Europa League: „Nu picăm psihic!”

1 „Am înţeles că jumătate de bilete erau false!” Adrian Mihalcea, acuzaţii incredibile după Unirea Slobozia – Rapid 1-2 2 FotoIanis Hagi, „dublă” şi pasă de gol pentru Rangers B! Fiul lui Gică Hagi a adus victoria echipei sale 3 Marca a anunţat câştigătorul Balonului de Aur 2024: „Parisul şi Sena îl aşteaptă” 4 UPDATESteaua, neprogramată la meciurile din Liga 2! Anunţul oficial făcut de Federaţia Română de Fotbal! Reacţia „militarilor” 5 McLaren, lovitură de proporţii pentru Red Bull. Transferul a fost anunţat oficial 6 Andrei Raţiu, pe lista unui club uriaş din Europa! Anunţul făcut de Marca: „Suma poate să se multiplice de 20 de ori”
Citește și