Închide meniul

Leo Grozavu, reacție tranșantă după ce a fost eliminat în Poli Iași – Sepsi 1-0: „Așa e în România, nu am ce face”

Alex Ioniță Publicat: 19 octombrie 2023, 22:49

Reclamă
Leo Grozavu, reacție tranșantă după ce a fost eliminat în Poli Iași – Sepsi 1-0: Așa e în România, nu am ce face”

Leo Grozavu, reacție tranșantă după ce a fost eliminat în Poli Iași - Sepsi 1-0

Leo Grozavu, în timpul unui meci / Hepta

Leo Grozavu, reacție tranșantă după ce a fost eliminat în Poli Iași – Sepsi 1-0. Tehnicianul formației din Copou a vorbit despre evenimentul din finalul partidei de pe stadionul „Emil Alexandrescu” din Iași.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Poli Iași și Sepsi a contat pentru o restanță din etapa a 7-a a Ligii 1. Meciul care a marcat a 6-a înfrângere consecutivă a covăsnenilor, din campionat, a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Leo Grozavu, reacție tranșantă după ce a fost eliminat în Poli Iași – Sepsi 1-0. Care a fost mesajul antrenorului

Tehnicianul formației din Copou a fost eliminat în cadrul partidei. Centralul partidei aștepta analiza VAR la momentul respectiv, după golul marcat de Debeljuh în minutul 81. Înainte ca reușita să fie anulată, acesta i-a acordat cartonașul roșu lui Leo Grozavu, pentru proteste.

Totuși, antrenorul nou-promovatei a declarat că este fericit în primul rând pentru victorie, dar a menționat și faptul că centralii din Liga 1 ar trebui să fie mult mai atenți înainte de a lua o decizie care ar putea afecta soarta meciurilor.

„În primul rând mă bucur pentru victorie, pentru băieți. Sacrificii și pe margine și în teren. Dar așa sunt victoriile mai frumoase. (n.r. Despre eliminare) Nu am făcut mare lucru, dar așa este în România, ești suspendat pentru mai nimic. Ce pot să spun, asta e România, nu am ce face.

Reclamă

La faza premergătoare golului spun că a fost un corner pentru noi, dar reușita a fost anulată. Cred că ar trebui mai multă atenție. Domnul Vassaras ar trebui să se ocupe de arbitraj, iar noi dacă facem gesturi interzise, atunci da, să primim roșu. Dar dacă doar vrem să discutăm și suntem eliminați la cea mai mică grimasă, este cam mult”, a spus Leo Grozavu, potrivit digisport.ro.

Fază halucinantă in Liga 1. Arbitrii VAR nu au fost siguri că e ofsaid şi l-au chemat pe Andrei Chivulete să se convingă

Finalul meciului din Copou dintre Poli Iaşi şi Sepsi Sf. Gheorghe a fost unul controversat. La 1-0 pentru gazde, în minutul 81, Gabriel Debeljuh a trimis balonul în poartă, dar golul covăsnenilor nu a fost validat.

Analiza fazei a durat câteva minute bune, iar oficialii din camera VAR au avut nevoie şi de Andrei Chivulete, centralul partidei, pentru a fi siguri că reuşita lui Debeljuh este neregulamentară.

Reclamă 4 / 0/3

Până să se ia o decizie, Leo Grozavu a fost eliminat de Andrei Chivulete. În primă fază, arbitrul a scos cartonaşul galben, dar în timp ce se îndrepta către antrenorul celor de la Poli Iaşi, a scos cartonaşul roşu, Grozavu părăsind spaţiul tehnic extrem de nervos.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-1. Alphonso Davies a marcat un gol superb pe Bernabeu 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu Vezi toate știrile
Citește și