Închide meniul

Leo Grozavu, reacție tranșantă după ce a fost eliminat în Poli Iași – Sepsi 1-0: „Așa e în România, nu am ce face”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 19 octombrie 2023, 22:49

Leo Grozavu, reacție tranșantă după ce a fost eliminat în Poli Iași – Sepsi 1-0: Așa e în România, nu am ce face”

Leo Grozavu, reacție tranșantă după ce a fost eliminat în Poli Iași - Sepsi 1-0

Leo Grozavu, în timpul unui meci / Hepta

Leo Grozavu, reacție tranșantă după ce a fost eliminat în Poli Iași – Sepsi 1-0. Tehnicianul formației din Copou a vorbit despre evenimentul din finalul partidei de pe stadionul „Emil Alexandrescu” din Iași.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Poli Iași și Sepsi a contat pentru o restanță din etapa a 7-a a Ligii 1. Meciul care a marcat a 6-a înfrângere consecutivă a covăsnenilor, din campionat, a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Leo Grozavu, reacție tranșantă după ce a fost eliminat în Poli Iași – Sepsi 1-0. Care a fost mesajul antrenorului

Tehnicianul formației din Copou a fost eliminat în cadrul partidei. Centralul partidei aștepta analiza VAR la momentul respectiv, după golul marcat de Debeljuh în minutul 81. Înainte ca reușita să fie anulată, acesta i-a acordat cartonașul roșu lui Leo Grozavu, pentru proteste.

Totuși, antrenorul nou-promovatei a declarat că este fericit în primul rând pentru victorie, dar a menționat și faptul că centralii din Liga 1 ar trebui să fie mult mai atenți înainte de a lua o decizie care ar putea afecta soarta meciurilor.

„În primul rând mă bucur pentru victorie, pentru băieți. Sacrificii și pe margine și în teren. Dar așa sunt victoriile mai frumoase. (n.r. Despre eliminare) Nu am făcut mare lucru, dar așa este în România, ești suspendat pentru mai nimic. Ce pot să spun, asta e România, nu am ce face.

Reclamă

La faza premergătoare golului spun că a fost un corner pentru noi, dar reușita a fost anulată. Cred că ar trebui mai multă atenție. Domnul Vassaras ar trebui să se ocupe de arbitraj, iar noi dacă facem gesturi interzise, atunci da, să primim roșu. Dar dacă doar vrem să discutăm și suntem eliminați la cea mai mică grimasă, este cam mult”, a spus Leo Grozavu, potrivit digisport.ro.

Fază halucinantă in Liga 1. Arbitrii VAR nu au fost siguri că e ofsaid şi l-au chemat pe Andrei Chivulete să se convingă

Finalul meciului din Copou dintre Poli Iaşi şi Sepsi Sf. Gheorghe a fost unul controversat. La 1-0 pentru gazde, în minutul 81, Gabriel Debeljuh a trimis balonul în poartă, dar golul covăsnenilor nu a fost validat.

Analiza fazei a durat câteva minute bune, iar oficialii din camera VAR au avut nevoie şi de Andrei Chivulete, centralul partidei, pentru a fi siguri că reuşita lui Debeljuh este neregulamentară.

Reclamă 4 / 0/3

Până să se ia o decizie, Leo Grozavu a fost eliminat de Andrei Chivulete. În primă fază, arbitrul a scos cartonaşul galben, dar în timp ce se îndrepta către antrenorul celor de la Poli Iaşi, a scos cartonaşul roşu, Grozavu părăsind spaţiul tehnic extrem de nervos.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și