Închide meniul

Ngannou vs Deontay Wilder, următorul meci ce va șoca lumea sporturilor de contact

Florian Ceafalău Publicat: 3 noiembrie 2023, 17:03

Reclamă
Ngannou vs Deontay Wilder, următorul meci ce va șoca lumea sporturilor de contact

Tyson Fury a fost trimis la podea, dar l-a învins pe Ngannou

Tyson Fury, trimis la podea de Ngannou/ Profimedia

Ngannou vs Deontay Wilder este următorul meci așteptat de toți fanii sporturilor de contact. Lupta drintre cei doi va avea loc anul viitor. Ngannou a șocat planeta la meciul cu Tyson Fury.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camerunezul a reușit un meci incredibil, pe care mulți consideră că l-a câștigat, deși arbitrii i-au dat o decizie împărțită lui Fury. Acesta din urmă a declarat că nu țintește revanșa cu Ngannou. Mai degrabă, Fury vrea să boxeze cu Usyk pentru titlurile mondiale.

Ngannou vs Deontay Wilder, următorul meci ce va șoca lumea sporturilor de contact

În schimb, Ngannou așteaptă un nou meci uriaș. Acesta a devenit un star mondial după meciul cu Fury. Deși era campionul UFC la categoria grea, Ngannou a ajuns în atenția întregii lumi după lupta din Arabia Saudită.

Acesta are deja următorul adversar pe listă. Deontay Wilder este fostul nemesis al lui Fury. Cei doi au avut parte de trei lupte, una terminată la egalitate și două câștigate de britanic.

Interesant este faptul că cei doi ar urma să lupte pe reguli mixte, nu pe reguli de box clasice. Anunțul a fost făcut chiar de Ngannou, care a spus că Wilder se antrenează deja pentru MMA.

Reclamă

Și unul dintre acționarii PFL, promoția de MMA cu care este sub contract Ngannou, a confirmat meciul de box. ”Francis nu are cu cine să lupte în PFL, pe reguli de MMA. Nu este un contender la nivelul lui. Singurul luptător de MMA cu care ar lupta Francis este Jon Jones, dar acesta este în UFC. Cel mai probabil va boxa în 2024 cu Wilder”, a spus Donn Davis.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:27 Diagnostic cumplit pentru fotbalistul care era să îi provoace falimentul lui Dinamo! Jucătorul trece prin momente teribile 14:25 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după negocierile pentru transferul lui Florinel Coman. Cum poate renunţa la 1.5 milioane 13:55 „Revoluţie” la Dinamo dacă echipa retrogradează! Cine îi vor înlocui pe Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu 13:55 Varianta Mircea Lucescu la Rapid a picat! Numele de pe lista lui Dan Şucu 13:15 Cum a fost surprins Zinedine Zidane, pe Santiago Bernabeu, la meciul care a dus-o pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor! 12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB 11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 Anunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! Vezi toate știrile
Citește și