Închide meniul

Dorin Rotariu e OUT de la FCSB! Anunţul făcut de Gigi Becali: „Am dat-o în bară, am dat chix”

Dan Roșu Publicat: 6 noiembrie 2023, 13:31

Reclamă
Dorin Rotariu e OUT de la FCSB! Anunţul făcut de Gigi Becali: „Am dat-o în bară, am dat chix

Dorin Rotariu e OUT de la FCSB! Anunţul făcut de Gigi Becali

Dorin Rotariu, în tricoul FCSB - Hepta

Dorin Rotariu e OUT de la FCSB. Anunţul a fost făcut de Gigi Becali, după FCSB – Rapid 1-2. Finanţatorul roş-albaştrilor susţine că a greşit atunci când l-a adus pe fostul dinamivist. Acesta a jucat 4 meciuri pentru FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali îi va plăti 160.000 de euro jucătorului de 28 de ani cotat la 500.000 de euro. Astfel, şansele ca fotbalistul venit liber de contract să mai joace sunt foarte mici.

Dorin Rotariu e OUT de la FCSB! Anunţul făcut de Gigi Becali

„L-am luat pe Rotariu, am crezut că fac ceva, asta e, am dat-o în bară, am dat chix. Am crezut în el, mi-a plăcut foarte mult de el, dar degeaba. Trebuie să iau neapărat un atacant acum. Și chiar și un mijlocaș.

Asta e cu Rotariu. Îi dau 8 luni 160.000 de euro și la revedere! Pentru mine, cauza Rotariu e pierdută. Să nu faci nimic o repriză întreagă? Las-o încolo de treabă. Băi, dar nimic?”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Becali vrea să uite şi de Ovidiu Popescu

Rotariu nu este singurul jucător care nu va mai prinde echipa la FCSB. Pe lista lui Gigi Becali a ajuns şi Ovidiu Popescu.

Reclamă

Gigi Becali a anunțat că Ovidiu Popescu nu mai are ce căuta în primul 11 al roș-albaștrilor. În locul mijlocașului de 29 de ani va fi introdus titular Damjan Djokovic.

„Noi nu avem echipă de Maradoni. Avem un Coman, un Olaru. Avem patru jucători. Şut, Olaru, Coman şi Băluţă. Ei fac să fie echipa foarte bună. Hai şi Radunovic. Pe Târnovanu nu putem să îl punem că a greşit o dată.

Djokovic o să prindă. Mi-am dat seama. Gata cu Ovidiu Popescu. El ne-a distrus. De acum încolo Djokovic va juca şi va juca atacant Miculescu. I-am văzut, am încercat. Nu e vreun Maradona, dar măcar se bate şi nu returnează mingea la adversari„, a mai declarat Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Ovidiu Popescu a jucat în 14 meciuri din această ediție de campionat și a înscris un gol. A fost titular în 8 partide.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
16
mai
21:49
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”
Vezi toate știrile
Citește și