Închide meniul

Dorinel Munteanu, mesaj categoric pentru Gigi Becali: „E jucăria lui! FCSB nu va fi campioană!”

Viviana Moraru Publicat: 14 noiembrie 2023, 23:31

Reclamă
Dorinel Munteanu, mesaj categoric pentru Gigi Becali: „E jucăria lui! FCSB nu va fi campioană!

Dorinel Munteanu, mesaj categoric pentru Gigi Becali

Dorinel Munteanu şi Gigi Becali/ Colaj Profimedia

Dorinel Munteanu a transmis un mesaj categoric pentru Gigi Becali. Antrenorul Oţelului consideră că FCSB nu se poate impune în Liga 1, deoarece patronul se implică mult prea mult la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este lider în Liga 1, fiind la trei puncte distanţă de CFR Cluj, ocupanta locului secund. Roş-albaştrii au profitat de pasul greşit făcut de clujeni, pentru a se distanţa în fruntea clasamentului.

Dorinel Munteanu, mesaj categoric pentru Gigi Becali

Dorinel Munteanu a avut o reacţie fermă atunci când a fost întrebat despre şansele la titlu ale FCSB-ului. Fostul internaţional consideră că echipa nu va avea succes, având în vedere că primul 11 şi schimbările sunt dictate de patron.

Antrenorul Oţelului a mai declarat că antrenorul este cel care trebuie să decidă totul la o echipă, el fiind cel care simte cel mai bine slăbiciunile unui jucător.

„E prea devreme să spunem că FCSB e campioană. Nu cred că o astfel de echipă se va impune. Se vorbește foarte mult acolo de implicarea patronului. E jucăria lui, dar eu nu cred că va câștiga o echipă condusă de patron.

Reclamă

Nu cred că un succes va veni cu o persoană care e în afara fenomenului, care nu e în mintea antrenorului. Un meci, două poate funcționează această strategie, dar nu la nivel mai lung.

Ce antrenezi, cum vezi forma jucătorului? Îl bag pentru că-mi place frizura lui? Un antrenor trebuie să știe, la el și la schimbări, antrenorul simte unde e slăbiciunea, nu altcineva”, a declarat Dorinel Munteanu, conform digisport.ro.

Decizia luată de Gigi Becali, după ultimul meci al FCSB-ului

Decizia luată de Gigi Becali după FCSB – FCU Craiova 2-1 a fost anunţată de patronul roş-albaştrilor, la 3 dimineaţa, după ce a ieşit de la Poliţia oraşului Pantelimon.

Reclamă 4 / 0/3

Becali a anunţat că va transfera patru jucători în pauza de mercato de iarnă, posturile cele mai importante fiind cele de atacant şi de fundaş central. Asta după ce Andrea Compagno a intrat în dizgraţia patronului, iar Vlad Chiricheş a fost mai mult absent din cauza problemelor fizice.

Nu văd nicio echipă care să poată să fie mai puternică decât noi. Avem şi diferenţa de puncte, avem şi jucători, şi echipă mai puternică.

Plus de asta, nu las, mă, echipa eu aşa. Întăresc echipa. Iau eu trei, patru jucători”, a spus Becali.

În privinţa lui Vali Creţu, patronul roş-albaştrilor a recunoscut că a vrut să îl schimbe la pauză pe fundaşul dreapta, care încasase deja un cartonaş galben, în prima repriză.

„Am vrut să îl schimb la pauza. Am zis, băi, hai să-l schimbăm că ăsta ia al doilea galben. Nu, domne, că are experienţă… Băi, hai să-l schimbăm. Nu, domne, că are experienţă.

Era să-i rupă piciorul, îi rupea piciorul. Nu se face asa ceva”, a spus Gigi Becali.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:19 FotoAdrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo! Cadou fabulos pentru băiatul „Briliantului” 18:00 Ionuț Radu e aproape de un transfer surprinzător! Un nume mare din lumea fotbalului îl dorește pe român la echipa sa 17:58 Gigi Becali, sfătuit să insiste pentru jucătorul pe care vrea să-l transfere la FCSB: „Ar ajuta foarte mult” 17:49 VIDEOGabriel Bortoleto, pole position la Cursa de Formula 2 de la Imola (duminică, 11:00 în AntenaPLAY). Sprint-ul, sâmbătă la 15:15 17:37 În timp ce Gigi Becali îl aşteaptă să se întoarcă la FCSB, Malcom Edjouma a primit o altă ofertă din Liga 1: „E un jucător bun” 17:27 Braga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Luptă stânsă pentru grupele Europa League. Programul 17:16 Bellator Champions Series Paris e LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 16:50 VIDEOSantiago Ramos, pole position în Cursa de Formula 3 de la Imola (duminică, 09:30, AntenaPLAY). Sprintul e sâmbătă, de la 11:05 Vezi toate știrile
Citește și