Închide meniul

Dorinel Munteanu, mesaj categoric pentru Gigi Becali: „E jucăria lui! FCSB nu va fi campioană!”

Viviana Moraru Publicat: 14 noiembrie 2023, 23:31

Reclamă
Dorinel Munteanu, mesaj categoric pentru Gigi Becali: „E jucăria lui! FCSB nu va fi campioană!

Dorinel Munteanu, mesaj categoric pentru Gigi Becali

Dorinel Munteanu şi Gigi Becali/ Colaj Profimedia

Dorinel Munteanu a transmis un mesaj categoric pentru Gigi Becali. Antrenorul Oţelului consideră că FCSB nu se poate impune în Liga 1, deoarece patronul se implică mult prea mult la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este lider în Liga 1, fiind la trei puncte distanţă de CFR Cluj, ocupanta locului secund. Roş-albaştrii au profitat de pasul greşit făcut de clujeni, pentru a se distanţa în fruntea clasamentului.

Dorinel Munteanu, mesaj categoric pentru Gigi Becali

Dorinel Munteanu a avut o reacţie fermă atunci când a fost întrebat despre şansele la titlu ale FCSB-ului. Fostul internaţional consideră că echipa nu va avea succes, având în vedere că primul 11 şi schimbările sunt dictate de patron.

Antrenorul Oţelului a mai declarat că antrenorul este cel care trebuie să decidă totul la o echipă, el fiind cel care simte cel mai bine slăbiciunile unui jucător.

„E prea devreme să spunem că FCSB e campioană. Nu cred că o astfel de echipă se va impune. Se vorbește foarte mult acolo de implicarea patronului. E jucăria lui, dar eu nu cred că va câștiga o echipă condusă de patron.

Reclamă

Nu cred că un succes va veni cu o persoană care e în afara fenomenului, care nu e în mintea antrenorului. Un meci, două poate funcționează această strategie, dar nu la nivel mai lung.

Ce antrenezi, cum vezi forma jucătorului? Îl bag pentru că-mi place frizura lui? Un antrenor trebuie să știe, la el și la schimbări, antrenorul simte unde e slăbiciunea, nu altcineva”, a declarat Dorinel Munteanu, conform digisport.ro.

Decizia luată de Gigi Becali, după ultimul meci al FCSB-ului

Decizia luată de Gigi Becali după FCSB – FCU Craiova 2-1 a fost anunţată de patronul roş-albaştrilor, la 3 dimineaţa, după ce a ieşit de la Poliţia oraşului Pantelimon.

Reclamă 4 / 0/3

Becali a anunţat că va transfera patru jucători în pauza de mercato de iarnă, posturile cele mai importante fiind cele de atacant şi de fundaş central. Asta după ce Andrea Compagno a intrat în dizgraţia patronului, iar Vlad Chiricheş a fost mai mult absent din cauza problemelor fizice.

Nu văd nicio echipă care să poată să fie mai puternică decât noi. Avem şi diferenţa de puncte, avem şi jucători, şi echipă mai puternică.

Plus de asta, nu las, mă, echipa eu aşa. Întăresc echipa. Iau eu trei, patru jucători”, a spus Becali.

În privinţa lui Vali Creţu, patronul roş-albaştrilor a recunoscut că a vrut să îl schimbe la pauză pe fundaşul dreapta, care încasase deja un cartonaş galben, în prima repriză.

„Am vrut să îl schimb la pauza. Am zis, băi, hai să-l schimbăm că ăsta ia al doilea galben. Nu, domne, că are experienţă… Băi, hai să-l schimbăm. Nu, domne, că are experienţă.

Era să-i rupă piciorul, îi rupea piciorul. Nu se face asa ceva”, a spus Gigi Becali.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și