Închide meniul
VIDEO

Cum au trăit Gică Hagi și Mircea Lucescu meciul dintre România și Elveția! Imagini de senzație din loja Arenei Naționale

Alex Ioniță Publicat: 21 noiembrie 2023, 23:01

Reclamă
Cum au trăit Gică Hagi și Mircea Lucescu meciul dintre România și Elveția! Imagini de senzație din loja Arenei Naționale

Cum au trăit Gică Hagi și Mircea Lucescu meciul dintre România și Elveția

Gică Hagi și Mircea Lucescu, la meciul dintre România și Elveția / Antena Sport

Cum au trăit Gică Hagi și Mircea Lucescu meciul dintre România și Elveția! În loja Arenei Naționale au fost prezente nume mari din lumea sportului românesc, dar mai ales din lumea fotbalului. Este vorba despre Gică Hagi, Mircea Lucescu, Răzvan Burleanu, dar și Elisabeta Lipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre România și Elveția contează pentru ultima etapă a preliminariilor pentru Campionatul European din 2024, care va avea loc în Germania. Partida de pe Arena Națională este în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Cum au trăit Gică Hagi și Mircea Lucescu meciul dintre România și Elveția! Nume mari din sportul românesc, în loja stadionului

Principalele personalități din lumea fotbalului românesc, care au fost prezente în loja Arenei Naționale, au fost Gică Hagi și Mircea Lucescu. De-a lungul partidei, cele două nume grele din lumea „sportului rege” au comentat evoluția „tricolorilor” care, la pauza meciului se aflau pe prima poziție în Grupa I a preliminariilor pentru Campionatul European din 2024.

De asemenea, pe lângă cei doi, în loja oficială se aflau și Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, dar și Elisabeta Lipă, fostă canotoare și campioană olimpică.

În cazul în care „tricolorii” pregătiți de Edi Iordănescu își câștigă grupa, vor fi repartizați în urna a 2-a a tragerii la sorți pentru grupele EURO 2024. În acest caz, prima reprezentativă a României va avea parte de adversari mai accesibili la turneul final de vara viitoare. Totuși, în cazul în care selecționata din „Țara Cantoanelor” câștigă tuelul, România va fi în urna a 4-a.

Reclamă

Atmosferă incredibilă la România – Elveția

Arena Națională a fost luată cu asalt de către cei 50.000 de fani care au venit să își susțină favoriții la ultima partidă din preliminariile pentru Campionatul European din 2024.

Spectacolul din tribunele Arenei Naționale a început încă din momentul intonării imnului. Întreg stadionul a cântat alături de Andra, solista care a fost aleasă pentru acest moment special, înainte de startul partidei care o poate duce pe România în urna a 2-a a tragerii la sorți pentru grupele EURO 2024. Această tragere va avea loc pe data de 2 decembrie, la Hamburg și va începe de la ora 19:00.

Imediat după imn, oamenii din tribune au aplaudat secunde în șir acest moment, iar mai apoi au început să își susțină favoriții. Totodată, în timpul imnului au apărut și incidente minore în peluza suporterilor echipei naționale. La momentul respectiv, un grup restrâns de fani au aprins torțe, lucru interzis pe stadioane.

Reclamă 4 / 0/3

Mai apoi însă, la începutul meciului, suporterii și-au arătat susținerea pentru echipa națională, care a realizat o mare performanță după o pauză de 8 ani. Scandările acestora s-au auzit minute în șir, iar atmosfera de la duelul „tricolorilor” este demnă de performanța realizată de aceștia.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat 14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” Vezi toate știrile
Citește și