Închide meniul

Echipele cărora Ionuţ Negoiţă le-a dat interzis la titlu! Ce a spus fostul patron al „câinilor” înainte de derby-ul cu FCSB

Alex Ioniță Publicat: 24 noiembrie 2023, 13:42

Reclamă
Echipele cărora Ionuţ Negoiţă le-a dat interzis la titlu! Ce a spus fostul patron al „câinilor înainte de derby-ul cu FCSB

Echipele cărora Ionuţ Negoiţă le-a dat interzis la titlu

Ionuţ Negoiţă este fostul patron al lui Dinamo / AS.ro

Echipele cărora Ionuţ Negoiţă le-a dat interzis la titlu! Fostul patron al clubului din Ștefan cel Mare a vorbit despre lupta pentru titlu din Liga 1, chiar înaintea derby-ului dintre Dinamo și FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Dinamo și FCSB se va juca duminică și contează pentru etapa cu numărul 17 a Ligii 1. Meciul de pe Arena Națională va începe de la ora 20:30 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Echipele cărora Ionuţ Negoiţă le-a dat interzis la titlu. Mesaje dure pentru FCSB și Sepsi

În cadrul unui interviu, fostul patron de la Dinamo a dezvăluit faptul că încă urmărește fotbalul din România. De asemenea, acesta a vorbit și despre lupta pentru titlul de campioană și a menționat faptul că nu își dorește ca FCSB sau Sepsi să câștige campionatul.

De asemenea, Ionuț Negoiță a menționat faptul că Universitatea Cluj este o echipă interesantă, dar că restul formațiilor candidate la titlu sau play-off au rămas aproape neschimbate.

„Mă mai uit și la fotbalul din România, deși îmi place cel din străinătate. Interesantă este U Cluj, vom vedea… Sunt cam aceleași candidate la titlu, candidate la play-off, nu s-au făcut mare modificări.

Reclamă

Favorită la titlu? Să nu fie rivalii – FCSB, în rest poate să câștige oricine. Și să nu fie cei din mijlocul țării… Oricum, sunt în cădere liberă, își luaseră viteză. Sepsi! Din principiu, mă enervează abordarea tupeistă a unora, sunt mici și se dau mari. Nu mă refer neapărat la Sepsi, în sine, ci ca și rivalitate între țări, se cred unii superiori”, a spus Ionuț Negoiță, potrivit gsp.ro.

Florin Răducioiu, pronostic curajos, înainte de Dinamo – FCSB

Chiar dacă diferenţa din clasament dintre Dinamo şi FCSB este una uriaşă, formaţia roş-albastră fiind pe primul loc după 16 etape, Florin Răducioiu are mare încredere în jucătorii lui Ovidiu Burcă.

Fostul mare internaţional român este convins că Dinamo se va impune în derby-ul cu FCSB şi că o eventuală victorie pe Arena Naţională poate reprezenta revenirea lui Dinamo într-o formă cât mai bună:

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt convins că Dinamo va câştiga acest derby. O spun foarte clar! Ăsta poate să fie momentul culminant al lui Dinamo de a reîntoarce trendul. Motivaţie mai mare ca aceasta nu există, aceea de a bate pe FCSB”, a declarat Florin Răducioiu, la orangesport.ro.

FCSB se află pe primul loc în Liga 1, cu 34 de puncte, în timp ce Dinamo e pe locul 15, cu 10 puncte. Echipa lui Ovidiu Burcă nu a mai câştigat în Liga 1 de pe 19 august, atunci când s-a impus cu 3-2 pe terenul celor de la FC Voluntari.

În meciul tur, din etapa a doua a sezonului, FCSB s-a impus pe Arcul de Triumf cu 2-1. Pentru echipa lui Elias Charalambous au marcat atunci Florinel Coman şi Darius Olaru, în timp ce pentru Dinamo a înscris Goncalo Gregorio.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:39 Mama lui Radu Drăguşin, anunţ despre viitorul fiului său la Tottenham: „Îmi menţin în afirmaţia!” 19:22 Toto Wolff nu şi-a luat gândul de la Max Verstappen! Declaraţiile şefului de la Mercedes care îi dau emoţii lui Christian Horner 18:35 Un francez va arbitra lupta la titlu a echipei lui Răzvan Lucescu! PAOK – Olympiacos se vede exclusiv în AntenaPLAY 18:34 „Aşteptăm răspunsul final!” Dan Şucu a recunoscut ce antrenor îşi doreşte la Rapid. Prima reacţie după ce l-a refuzat pe Şumudică 18:03 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 mai 2024 17:54 „Atitudine incredibilă!” Antrenorul lui Alaves a decis ce urmează pentru Ianis Hagi. Hotărârea luată chiar înainte de EURO 2024 17:43 Decizia luată de galeria Rapidului, după ce Dan Şucu a renunţat la Marius Şumudică. Gigi Corsicanu confirmă: „E datoria noastră!” 17:20 NEWS ALERTMarius Şumudică nu o va antrena pe Rapid! Pe cine va aduce Dan Şucu în Giuleşti: „M-a anunţat că s-a decis” 16:40 „Îmi face toată ziua dosare!” Cum l-a numit Gigi Becali pe Florin Talpan: „Acum o să îmi ceară 50.000 de euro” 16:39 Bayer Leverkusen – AS Roma şi Atalanta – Marseille LIVE SCORE (22:00). Vom afla finalele Europa League şi Conference League Vezi toate știrile
Citește și