Închide meniul

Echipele cărora Ionuţ Negoiţă le-a dat interzis la titlu! Ce a spus fostul patron al „câinilor” înainte de derby-ul cu FCSB

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 24 noiembrie 2023, 13:42

Echipele cărora Ionuţ Negoiţă le-a dat interzis la titlu! Ce a spus fostul patron al „câinilor înainte de derby-ul cu FCSB

Echipele cărora Ionuţ Negoiţă le-a dat interzis la titlu

Ionuţ Negoiţă este fostul patron al lui Dinamo / AS.ro

Echipele cărora Ionuţ Negoiţă le-a dat interzis la titlu! Fostul patron al clubului din Ștefan cel Mare a vorbit despre lupta pentru titlu din Liga 1, chiar înaintea derby-ului dintre Dinamo și FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Dinamo și FCSB se va juca duminică și contează pentru etapa cu numărul 17 a Ligii 1. Meciul de pe Arena Națională va începe de la ora 20:30 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Echipele cărora Ionuţ Negoiţă le-a dat interzis la titlu. Mesaje dure pentru FCSB și Sepsi

În cadrul unui interviu, fostul patron de la Dinamo a dezvăluit faptul că încă urmărește fotbalul din România. De asemenea, acesta a vorbit și despre lupta pentru titlul de campioană și a menționat faptul că nu își dorește ca FCSB sau Sepsi să câștige campionatul.

De asemenea, Ionuț Negoiță a menționat faptul că Universitatea Cluj este o echipă interesantă, dar că restul formațiilor candidate la titlu sau play-off au rămas aproape neschimbate.

„Mă mai uit și la fotbalul din România, deși îmi place cel din străinătate. Interesantă este U Cluj, vom vedea… Sunt cam aceleași candidate la titlu, candidate la play-off, nu s-au făcut mare modificări.

Reclamă

Favorită la titlu? Să nu fie rivalii – FCSB, în rest poate să câștige oricine. Și să nu fie cei din mijlocul țării… Oricum, sunt în cădere liberă, își luaseră viteză. Sepsi! Din principiu, mă enervează abordarea tupeistă a unora, sunt mici și se dau mari. Nu mă refer neapărat la Sepsi, în sine, ci ca și rivalitate între țări, se cred unii superiori”, a spus Ionuț Negoiță, potrivit gsp.ro.

Florin Răducioiu, pronostic curajos, înainte de Dinamo – FCSB

Chiar dacă diferenţa din clasament dintre Dinamo şi FCSB este una uriaşă, formaţia roş-albastră fiind pe primul loc după 16 etape, Florin Răducioiu are mare încredere în jucătorii lui Ovidiu Burcă.

Fostul mare internaţional român este convins că Dinamo se va impune în derby-ul cu FCSB şi că o eventuală victorie pe Arena Naţională poate reprezenta revenirea lui Dinamo într-o formă cât mai bună:

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt convins că Dinamo va câştiga acest derby. O spun foarte clar! Ăsta poate să fie momentul culminant al lui Dinamo de a reîntoarce trendul. Motivaţie mai mare ca aceasta nu există, aceea de a bate pe FCSB”, a declarat Florin Răducioiu, la orangesport.ro.

FCSB se află pe primul loc în Liga 1, cu 34 de puncte, în timp ce Dinamo e pe locul 15, cu 10 puncte. Echipa lui Ovidiu Burcă nu a mai câştigat în Liga 1 de pe 19 august, atunci când s-a impus cu 3-2 pe terenul celor de la FC Voluntari.

În meciul tur, din etapa a doua a sezonului, FCSB s-a impus pe Arcul de Triumf cu 2-1. Pentru echipa lui Elias Charalambous au marcat atunci Florinel Coman şi Darius Olaru, în timp ce pentru Dinamo a înscris Goncalo Gregorio.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și