Închide meniul

Mihai Stoica a numit antrenorul anului din Liga 1! Cine l-a impresionat pe MM: „Nimeni nu se aştepta!”

Viviana Moraru Publicat: 24 noiembrie 2023, 19:32

Reclamă
Mihai Stoica a numit antrenorul anului din Liga 1! Cine l-a impresionat pe MM: „Nimeni nu se aştepta!

Mihai Stoica a numit antrenorul anului din Liga 1

Mihai Stoica, la finalul unui meci / Profimediaimages

Mihai Stoica ştie cine are trebuie să fie numit antrenorul anului din Liga 1. MM s-a declarat impresionat de ceea ce a reuşit Ovidiu Burcă la Dinamo, mărturisind că tehnicianul a reuşit imposibilul la formaţia din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se va duela cu FCSB în următoarea rundă de Liga 1. Derby-ul se va desfăşura pe Arena Naţională, şi va fi în format live text, duminică, de la ora 20:30.

Mihai Stoica a numit antrenorul anului din Liga 1

Mihai Stoica a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Ovidiu Burcă, despre care susţine că ar trebui să fie nominalizat ca antrenorul anului. Managerul general de la FCSB a declarat că tehnicianul „câinilor” a reuşit să o readucă pe Dinamo pe prima scenă a fotbalului românesc, deşi nimeni nu prevedea acest scenariu.

„E unul dintre antrenorii care ar trebui să fie în anchetele de sfârşit de an, să fie nominalizat, că a făcut ceva ce nimeni nu se aştepta. Noi credeam că Dinamo retrogradează în Liga 3 şi a promovat”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

De asemenea, şi Viorel Moldovan a analizat situaţia de la Dinamo, mărturisind că trupa din Ştefan cel Mare nu reuşeşte să iasă din pasa proastă. Fostul internaţional a remarcat faptul că Ovidiu Burcă a reuşit lucruri extraordinare pe banca alb-roşilor, însă doar rezultatele îl pot menţine în poziţia de antrenor al „câinilor”.

Reclamă

Situaţia e dificlă. Dinamo nu reuşeşte nicicum să facă puncte, să urce de acolo din spatele clasamentului. E într-un moment delicat de o perioadă de timp bună şi pe bună dreptate.

El a crezut în echipă, a făcut-o excelent, dar rezultatele te menţin în poziţia de a antrena. A avut toată susţinerea conducerii, iar lucrurile au început să scârţâie, lumea e deja impacientată, nu mai există răbdare.

Nu ştiu ce se va întâmpla cu Dinamo şi Burcă, dacă vor pierde şi cu FCSB. Cred că şi Burcă e obosit, din declaraţii. Când nu reuşeşti, faci tot ce depinde tine, iar la un moment dat ceva trebuie să se întâmple„, a declarat Viorel Moldovan, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica nu are linişte înainte de Dinamo – FCSB

Mihai Stoica nu are linişte înainte de Dinamo – FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit că jucătorii importanţi ai vicecampioanei nu au efectuat îndeajuns de multe antrenamente alături de restul lotului.

MM a mai remarcat şi jocul bun al „câinilor” din duelul cu Universitatea Craiova, în ciuda înfrângerii suferite de roş-albi.

„Medicii noștri s-au pregătit cu cei mai buni. Noi vom avea toată peluza. Normal sunt vreo 10.000 de locuri disponibile, urmează inelul trei să se completeze… cât s-o completa. Ai noștri ar veni, dar nu poți veni când joci în deplasare în mijlocul fanilor adverși.

Jucătorii importanți nu prea s-au antrenat cu noi. Pantea a fost în Elveția, Olaru a jucat foarte puțin, Risto a jucat și el, nu știu. Până duminică nu e problemă, dar e derby.

Și cu Rapid noi păream favoriți, dar e derby. Lipsește Chiricheș, lipsește Tavi, îl ai pe Pantea sub vârstă. Am văzut Dinamo jucând frumos cu Universitatea Craiova”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai 21:20 LIVE VIDEOSuedia – SUA și Cehia – Finlanda, ACUM în AntenaPLAY! Elveția – Norvegia 5-2 și Slovacia – Germania 4-6 la CM de hochei 21:20 LIVE TEXTSepsi – Rapid 3-2. Penalty ratat de Rrahmani. Burmaz a redus din diferenţă! Meci spectaculos la Sfântu Gheorghe 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid 21:10 Kriszta Incze și Cătălina Axente s-au calificat la Jocurile Olimpice! Team Romania a ajuns la 85 de sportivi 20:55 LIVE VIDEOBari – Brescia și Sudtirol – Palermo, acum în AntenaPLAY. Echipa lui Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 20:32 Mesajul lui Florinel Coman pentru fanii FCSB-ului, înainte de sărbătoarea de titlu. Detalii importante pentru suporteri 20:15 Mircea Rednic l-a auzit pe Răzvan Zăvăleanu şi s-a descătuşat chiar înainte de Dinamo – UTA: „Eu nu merit banii?” 20:13 VideoÎncăierare generală la Slovacia – Germania! Scene incredibile cu procedee de wresling la Campionatul Mondial de hochei Vezi toate știrile
Citește și