Închide meniul

George Puşcaş, lăudat de antrenorul lui Genoa după calificarea României la EURO 2024: „Un profesionist desăvârșit!”

Viviana Moraru Publicat: 25 noiembrie 2023, 20:40

Reclamă
George Puşcaş, lăudat de antrenorul lui Genoa după calificarea României la EURO 2024: „Un profesionist desăvârșit!

George Puşcaş, lăudat de antrenorul lui Genoa

George Puşcaş, în timpul unui meci la Genoa/ Profimedia

George Puşcaş a fost lăudat de antrenorul lui Genoa, după calificarea României la EURO 2024. Alberto Gilardino nu a trecut cu vederea golul marcat de atacant în victoria naţionalei cu Israel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Puşcaş a revenit la echipa de club, Genoa, după ce a sărbătorit calificarea naţionalei la EURO 2024. Genoa se va duela cu Frosinone în Serie A, meciul fiind programat duminică, de la ora 16:00.

George Puşcaş, lăudat de antrenorul lui Genoa

Alberto Gilardino a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui George Puşcaş, numindu-l pe atacantul naţionalei un profesionist desăvârşit. Antrenorul a declarat că vârful român se antrenează excelent, în ciuda meciurilor puţine pe care le-a bifat la echipa sa de club.

Gilardino a mai mărturisit că întotdeauna l-a susţinut pe Puşcaş, şi speră ca reuşita din tricoul naţionalei, din partida cu Israel, să-i ofere încredere şi pentru meciurile de la Genoa.

„Avem o relație bună, este un profesionist desăvârșit. Se antrenează întotdeauna foarte bine. Am încercat întotdeauna să îi dau încredere și să îl susțin în fiecare zi.

Reclamă

Golul marcat la echipa națională i-a sporit încrederea și sper că va continua cu evoluțiile bune și aici”, a declarat Alberto Gilardino, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Frosinone.

George Puşcaş a ales grupa ideală pentru România la EURO 2024

George Puşcaş a ales grupa ideală pentru România la EURO 2024. Atacantul echipei naţionale a declarat că toate meciurile de la turneul final vor fi extrem de complicate. Vârful celor de la Genoa a prefaţat şi un eventual duel cu Elveţia, mărturisind că elveţienii cu siguranţă vor dori să-şi ia revanşa.

„Sper să marchez, indiferent cât, pentru mine e o mândrie să dau gol, să ajut echipa să câștige, să facem meciuri bune, cred că asta este tot ceea ce contează.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. Colorăm Germania în galben?) Cu siguranță, cum am colorat și Italia la U21, cred că se va muta România în Germania, vara viitoare, cu siguranță va fi ceva de excepție.

(N.r Alege o echipă din fiecare urnă) E foarte greu să aleg, ești la European și orice echipă cu care vei juca la European, nu va fi ușor.

(N.r. Ai vrea Anglia?) Merge, da, am și jucat acolo (n.r. râde). (N.r. Slovacia din urna a treia) E o echipă bună. Și în urna a treia sunt echipe bune.

(N.r. Să mai jucăm cu elveţienii?) Va fi un meci super, super greu, să mai jucăm o dată cu elvețienii, vor fi și ei mult mai nervoși, mai supărați pe noi pentru tot ceea ce s-a petrecut în grupa asta. Am fost mai buni, am fost mai compacți și am arătat mai multă unitate, așa, decât ei”, a declarat George Puşcaş, într-un interviu pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:47 Constantin Budescu s-a despărţit oficial de Farul Constanţa! Anunţul clubului condus de Gică Hagi 15:29 Fanii fostei echipe a lui Mircea Rednic i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion! Meciul a fost anulat 15:29 „Rețineți cuvintele mele” Luis Enrique, prima reacție după ce Kylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! 14:55 VIDEOYokohama – Al Ain 2-1 a fost în AntenaPLAY. Japonezii au nevoie să nu piardă în retur pentru a cuceri Liga Campionilor Asiei! 14:52 Final de sezon în Liga a 2-a! Unirea Slobozia și Gloria Buzău, promovate direct! Cine mergre la baraj și cine a retrogradat 14:50 FotoCât de frumoasă e şi cu ce se ocupă cea mai rapidă femeie din România! 14:33 UPDATEFCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională! Derby-ul, sold-out! 14:15 „Ghencea e mică” Gheorghe Mustață, ironie la adresa CSA Steaua în ziua în care FCSB primește titlul! 14:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY! 13:41 FotoCesc Fabregas, acţionar şi antrenor secund la Como, discurs de senzaţie după promovarea în Serie A! Jucătorii au „explodat”! Vezi toate știrile
Citește și