Închide meniul

George Puşcaş, lăudat de antrenorul lui Genoa după calificarea României la EURO 2024: „Un profesionist desăvârșit!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 noiembrie 2023, 20:40

George Puşcaş, lăudat de antrenorul lui Genoa după calificarea României la EURO 2024: „Un profesionist desăvârșit!

George Puşcaş, lăudat de antrenorul lui Genoa

George Puşcaş, în timpul unui meci la Genoa/ Profimedia

George Puşcaş a fost lăudat de antrenorul lui Genoa, după calificarea României la EURO 2024. Alberto Gilardino nu a trecut cu vederea golul marcat de atacant în victoria naţionalei cu Israel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Puşcaş a revenit la echipa de club, Genoa, după ce a sărbătorit calificarea naţionalei la EURO 2024. Genoa se va duela cu Frosinone în Serie A, meciul fiind programat duminică, de la ora 16:00.

George Puşcaş, lăudat de antrenorul lui Genoa

Alberto Gilardino a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui George Puşcaş, numindu-l pe atacantul naţionalei un profesionist desăvârşit. Antrenorul a declarat că vârful român se antrenează excelent, în ciuda meciurilor puţine pe care le-a bifat la echipa sa de club.

Gilardino a mai mărturisit că întotdeauna l-a susţinut pe Puşcaş, şi speră ca reuşita din tricoul naţionalei, din partida cu Israel, să-i ofere încredere şi pentru meciurile de la Genoa.

„Avem o relație bună, este un profesionist desăvârșit. Se antrenează întotdeauna foarte bine. Am încercat întotdeauna să îi dau încredere și să îl susțin în fiecare zi.

Reclamă

Golul marcat la echipa națională i-a sporit încrederea și sper că va continua cu evoluțiile bune și aici”, a declarat Alberto Gilardino, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Frosinone.

George Puşcaş a ales grupa ideală pentru România la EURO 2024

George Puşcaş a ales grupa ideală pentru România la EURO 2024. Atacantul echipei naţionale a declarat că toate meciurile de la turneul final vor fi extrem de complicate. Vârful celor de la Genoa a prefaţat şi un eventual duel cu Elveţia, mărturisind că elveţienii cu siguranţă vor dori să-şi ia revanşa.

„Sper să marchez, indiferent cât, pentru mine e o mândrie să dau gol, să ajut echipa să câștige, să facem meciuri bune, cred că asta este tot ceea ce contează.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. Colorăm Germania în galben?) Cu siguranță, cum am colorat și Italia la U21, cred că se va muta România în Germania, vara viitoare, cu siguranță va fi ceva de excepție.

(N.r Alege o echipă din fiecare urnă) E foarte greu să aleg, ești la European și orice echipă cu care vei juca la European, nu va fi ușor.

(N.r. Ai vrea Anglia?) Merge, da, am și jucat acolo (n.r. râde). (N.r. Slovacia din urna a treia) E o echipă bună. Și în urna a treia sunt echipe bune.

(N.r. Să mai jucăm cu elveţienii?) Va fi un meci super, super greu, să mai jucăm o dată cu elvețienii, vor fi și ei mult mai nervoși, mai supărați pe noi pentru tot ceea ce s-a petrecut în grupa asta. Am fost mai buni, am fost mai compacți și am arătat mai multă unitate, așa, decât ei”, a declarat George Puşcaş, într-un interviu pentru AntenaSport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și