Închide meniul

Florin Răducioiu, verdict în lupta la titlu după ce CFR Cluj s-a încurcat cu UTA: „Îmi pun un semn de întrebare!”

Viviana Moraru Publicat: 26 noiembrie 2023, 10:42

Reclamă
Florin Răducioiu, verdict în lupta la titlu după ce CFR Cluj s-a încurcat cu UTA: Îmi pun un semn de întrebare!”

Florin Răducioiu, verdict în lupta la titlu după ce CFR Cluj s-a încurcat cu UTA

Florin Răducioiu, într-o conferinţă de presă / Hepta

Florin Răducioiu a oferit un verdict în lupta la titlu, după ce CFR Cluj s-a încurcat cu UTA. Fostul internațional susține că clujenii nu arată ca o echipă care poate câștiga campionatul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a încheiat la egalitate cu UTA, scor 0-0, într-un meci din etapa a 17-a din Liga 1. Clujenii au ratat șansa de a urca pe primul loc și pot pierde chiar și locul secund.

Florin Răducioiu, verdict în lupta la titlu după ce CFR Cluj s-a încurcat cu UTA

Florin Răducioiu este de părere că CFR Cluj nu a arătat ca o echipă care să se lupte pentru titlu, în condițiile în care clujenii nu au mai câștigat în Liga 1 de patru runde.

Fostul internațional a mai declarat că, în acest context, FCSB este singura echipă care se poate bate la titlu. Acesta susține că roș-albaștrii au cel mai puternic lot din Liga 1.

„CFR Cluj a arătat prea puțin pentru o echipă pretendentă la câștigarea titlului. O spun în continuare. După părerea mea, echipa care are mari șanse să câștige titlul anul acesta este FCSB.

Reclamă
Reclamă

FCSB e mult mai puternică, are un lot mult mai bun, mult mai valoros. CFR Cluj nu reușește să câștige de 4 meciuri. Îmi pun un semn enorm de întrebare. Echipa a avut ocazii de a marca”, a declarat Florin Răducioiu, conform primasport.ro.

Mircea Rednic a tras concluziile, după ce UTA a încurcat-o pe CFR Cluj

Mircea Rednic a tras concluziile, după ce UTA a încurcat-o pe CFR Cluj, remizând în Gruia, scor 0-0. „Puriul” s-a declarat mulţumit de rezultatul înregistrat de echipa sa, mărturisind că nu are ce să le reproşeze jucătorilor.

„Ţinând cont de repriza a doua, în care am fost dominaţi, sunt mulţumit. I-am şi lăsat noi să aibă impresia că ne domină, au fost dueluri pe care noi le-am câştigat. Prima repriză a fost mai echilibrată, în a doua au avut ei posesia. Şi noi am avut ocazii, una prin Carp, a doua a fost bara lui Căpuşă. Dar puteam fi mulţumiţi, am întâlnit o echipă bună.

Reclamă

Băieţilor n-am ce să le reproşez, e prima dată când jucăm cu trei pe fund. Am crezut că şi ei vor juca la fel, d-asta am avut de suferit. Şi-au creat o superioritate la mijlocul terenului, ne-au surprins. Dar noi ne-am apărat bine, n-am luat gol şi cu şansă. Noi când ne apărăm, ne apărăm cu toţii. Am luat un punct la CFR acasă, e greu să faci asta. Nu prea am mai luat goluri în ultimele meciuri. Sunt mulţumit, am luat totuşi un punct cu CFR Cluj.

Încercăm să câştigăm cu Hermannstadt în etapa viitoare, acasă la Oradea”, a declarat Mircea Rednic, conform digisport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și