Închide meniul

La 58 de ani a intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai bătrân debutant într-un meci de box. Cum s-a terminat lupta

Florian Ceafalău Publicat: 6 decembrie 2023, 9:19 / Actualizat: 6 decembrie 2023, 12:23

Reclamă
La 58 de ani a intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai bătrân debutant într-un meci de box. Cum s-a terminat lupta

La 58 de ani a intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai bătrân debutant într-un meci de box. Cum s-a terminat lupta

La 58 de ani a intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai bătrân debutant într-un meci de box. Scot England este oficial cel mai bătrân debutant la profesioniști în box.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta a luptat cu Jashawn Hunter, un boxer de doar 23 de ani, cu un palmares slab, de 1 victorie și 6 înfrângeri în carieră. Lupta nu a decurs așa cum se aștepta England.

La 58 de ani a intrat in Cartea Recordurilor! Cum s-a terminat meciul?

Acesta a fost pus la podea în doar 5 secunde de când a început meciul. England a avut probleme în a se ridica, dar a reușit să facă asta în mai puțin de 10 secunde. Chiar și așa, arbitrul a avut nevoie de aproape 25 de secunde pentru a lăsa lupta să continue.

Meciul s-a terminat însă repede. Hunter s-a aruncat asupra sa cu lovituri, iar antrenorul lui England a aruncat prosopul.

Chiar dacă a rezistat doar câteva secunde în ring, Scot England a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai bătrân bărbat care debutează la profesioniști în box. Dacă asta este un lucru cu care să se laude sau nu, având în vedere rezultatul, rămâne de văzut…

Reclamă

Un alt moment ciudat din aceeași gală a fost când unul dintre sportivi a fost descalificat de către arbitru pentru că a comentat la una dintre deciziile sale.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:23 FotoImagini spectaculoase de la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Sărbătoare în fața Ateneului Român, alături de mii de fani 0:20 Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!” 0:00 VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului 11
mai
23:50
VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei
11
mai
23:35
VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY
11
mai
23:21
Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană
11
mai
23:12
„Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!”
11
mai
23:12
Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!”
11
mai
22:49
FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă
11
mai
22:36
Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!”
Vezi toate știrile
Citește și