Închide meniul

Revanșă pentru Diana Belbiță! ”Prințesa războinică” se bate iar cu Molly McCann

Antena Sport Publicat: 7 decembrie 2023, 14:22

Reclamă
Revanșă pentru Diana Belbiță! ”Prințesa războinică” se bate iar cu Molly McCann

Profimedia

Revanșă pentru Diana Belbiță! ”Prințesa războinică” se bate iar cu Molly McCann

Revanșă pentru Diana Belbiță! Luptătoarea româncă va urca iar în cușca UFC pentru a se duela cu englezoaica Molly McCann.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La 2 luni de la lupta cu poloneza Kowalkiewicz, meci terminat la decizie în favoarea Karolinei, Diana are anunțat o nouă luptă. Va fi a șaptea confruntare pe care olteanca o are în cea mai tare promoție de MMA. De altfel, Diana este singura sportivă din România ce luptă la cel mai înalt nivel în MMA-ul profesionist.

Revanșă pentru Diana Belbiță pe 3 februarie, în Las Vegas!

Lupta dintre Belbiță și McCann este o revanșă pentru Diana. Debutul româncei în UFC a fost chiar împotriva lui Molly, în 2019. Atunci, englezoaica s-a impus la decizie. De la acel meci, Diana a strâns 2 victorii și 3 înfrângeri în cușca UFC, iar Molly are 3 victorii și 4 înfrângeri.

Confruntarea va fi foarte interesantă, având în vedere că ambele sportive au un stil axat pe lupta în picioare și foarte puțin pe lupta la sol.

Gala va avea loc pe 3 februarie, în Las Vegas. Va fi prima luptă a evenimentului intitulat UFC Fight Night: Dolidze vs Imavov. Cei doi vor lupta de altfel în main eventul galei.

Reclamă

Un alt român se pregătește de meci în UFC. Nicolae Negumereanu a revenit la pregătire în SUA și așteaptă un nou adversar. Nick nu a mai luptat de un an.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:02 Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova 22:43 LIVE SCOREBayer Leverkusen – AS Roma 0-1 şi Atalanta – Marseille 1-0. Vom afla finalele Europa League şi Conference League 22:41 Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă” 22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României 20:48 Mihai Stoica a oferit detalii spectaculoase despre petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Aşa interes n-a fost niciodată. Incredibil!” 20:46 Echipa care vrea să fie surpriza la Campionatul Mondial de Hochei are planuri mari: „Suntem ambiţioşi” 20:26 Previziunile lui Gică Hagi, înainte de EURO 2024. „Regele” ia în calcul o surpriză uriaşă: „Să nu fie dezamăgirea turneului!” 19:55 VideoDarius Olaru vrea un film şi cu FCSB, după ce a câştigat titlul: „A fost un an de neuitat” Vezi toate știrile
Citește și