Închide meniul

Revanșă pentru Diana Belbiță! ”Prințesa războinică” se bate iar cu Molly McCann

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 decembrie 2023, 14:22

Revanșă pentru Diana Belbiță! ”Prințesa războinică” se bate iar cu Molly McCann

Profimedia

Revanșă pentru Diana Belbiță! ”Prințesa războinică” se bate iar cu Molly McCann

Revanșă pentru Diana Belbiță! Luptătoarea româncă va urca iar în cușca UFC pentru a se duela cu englezoaica Molly McCann.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La 2 luni de la lupta cu poloneza Kowalkiewicz, meci terminat la decizie în favoarea Karolinei, Diana are anunțat o nouă luptă. Va fi a șaptea confruntare pe care olteanca o are în cea mai tare promoție de MMA. De altfel, Diana este singura sportivă din România ce luptă la cel mai înalt nivel în MMA-ul profesionist.

Revanșă pentru Diana Belbiță pe 3 februarie, în Las Vegas!

Lupta dintre Belbiță și McCann este o revanșă pentru Diana. Debutul româncei în UFC a fost chiar împotriva lui Molly, în 2019. Atunci, englezoaica s-a impus la decizie. De la acel meci, Diana a strâns 2 victorii și 3 înfrângeri în cușca UFC, iar Molly are 3 victorii și 4 înfrângeri.

Confruntarea va fi foarte interesantă, având în vedere că ambele sportive au un stil axat pe lupta în picioare și foarte puțin pe lupta la sol.

Gala va avea loc pe 3 februarie, în Las Vegas. Va fi prima luptă a evenimentului intitulat UFC Fight Night: Dolidze vs Imavov. Cei doi vor lupta de altfel în main eventul galei.

Reclamă

Un alt român se pregătește de meci în UFC. Nicolae Negumereanu a revenit la pregătire în SUA și așteaptă un nou adversar. Nick nu a mai luptat de un an.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și