Închide meniul
LIVE VIDEO

Super gala de MMA PFL Europe a fost LIVE în AntenaPLAY! S-au disputat două meciuri de titlu

Florian Ceafalău Publicat: 8 decembrie 2023, 18:00 / Actualizat: 8 decembrie 2023, 23:52

Reclamă
Super gala de MMA PFL Europe a fost LIVE în AntenaPLAY! S-au disputat două meciuri de titlu

PFL

Super gala de MMA PFL Europe are loc azi de la 19:00 LIVE în AntenaPLAY! Două meciuri de titlu

Super gala de MMA PFL Europe a avut loc în Dublin. Luptători din toată Europa au luptat pentru supremație în una dintre cele mai puternice promoții din lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gala a avut 2 meciuri de titlu pe fight card. Irlandezul John Mitchell s-a bătut cu polonezul Kaszuba. Acesta din urmă era neînvins în 10 meciuri la profesioniști.

De asemenea, sud-africanul Frans Mlambo, care reprezintă însă Irlanda, s-a bătut cu rusul care reprezintă Germania, Khurshed Kakhorov.

Un alt meci foarte interesant a fost cel dintre Dakota Ditcheva și Valentina Scatizzi. Dakota este o bulgăroaică crescută în Anglia, și este considerată o viitoare mare stea a MMA-ului feminin. De partea cealaltă, Valentina provine dintr-o familie de luptători. Tatăl ei este profesor de Judo iar fratele ei trebuia să lupte în aceeași gală cu românul Andreas Binder, dar meciul a fost anulat.

Super gala de MMA PFL Europe are loc azi în Dublin, de la 19:00

Iată mai jos meciurile galei:

Reclamă

1. 93kg Jakob Nedoh 7-1 Slovacia vs Simeon Powell 9-0 ANG

2. 57kg Dakota Ditcheva 9-0 ANG vs Valentina Scatizzi 2-1 ITA

3. 70kg Dylan Tuke 6-4 IRL vs Yazid Chouchane 10-3 FRA

Reclamă 4 / 0/3

4. 70kg TITLE FIGHT John Mitchell 8-1 IRL vs Jakub Kaszuba 10-0 POL

5. TITLE FIGHT 61kg Frans Mlambo 15-5 AFS vs Khurshed Kakhorov 1-1 GER

6. 66kg Nate Kelly 8-2 IRL vs Dimitry Solimeis 6-3 FRA

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 Palermo – Venezia, acum în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu, rezervă în semifinalele play-off-ului pentru Serie A 21:20 LIVE VIDEOFinlanda – Danemarca e ACUM în AntenaPLAY! Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei 21:19 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! El e eroul „câinilor” în turul barajului de pe Arena Naţională 20:40 VideoDoi români îi ajută pe fanii Formulei 1 să ajungă pe marile circuite! Ce costuri sunt pentru Marele Premiu de la Monaco 20:26 Ionel Dănciulescu, mesaj extrem de vehement înainte de Dinamo – Csikszereda: „Eşec total, aș vrea să le văd demisiile” 20:07 OFICIAL | Arne Slot este noul antrenor al lui Liverpool! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp a semnat contractul: „Putem confirma!” 19:51 VIDEORadu Drăguşin a primit „premiul Oscar” la Tottenham: „Le mulţumesc celor care au crezut în mine!”. Imagini savuroase 19:31 VIDEORăzvan Lucescu a dansat cu trofeul pe maneaua „Made in Romania”! Imagini fabuloase cu antrenorul lui PAOK 19:27 Darius Olaru, impresionat de colegul său de la FCSB: „S-a maturizat foarte mult”! Concluzia, după acest sezon: „I-au ieşit toate” 18:59 Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Alex Chipciu la FCSB. Ce rol i-a pregătit la campioană: „Mă tot chinui!” Vezi toate știrile
Citește și