Închide meniul

Gică Hagi, anunţul momentului în Liga 1: nu va mai fi acţionar majoritar la Farul

Dan Roșu Publicat: 9 decembrie 2023, 16:42

Reclamă
Gică Hagi, anunţul momentului în Liga 1: nu va mai fi acţionar majoritar la Farul

Gică Hagi, anunţul momentului în Liga 1: nu va mai fi acţionar majoritar la Farul

Gică Hagi, în timpul unui meci - Hepta

Gică Hagi a făcut anunţul momentului în Liga 1. „Regele” susţine că nu va mai fi acţionar majoritar la Farul, începând din sezonul viitor şi că aşteaptă oameni cu putere financiară pentru a ajuta clubul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După titlul câştigat anul trecut în faţa celor de la FCSB, a urmat un sezon mai slab pentru dobrogeni, care se află pe locul 8 după primele 18 etape, la nu mai puţin de 12 puncte distanţă de lider.

Gică Hagi, anunţul momentului în Liga 1! Revoluţie la Farul din sezonul viitor

„Trebuie să se schimbe multe aici. Nu mai vreau să continui ca şi acţionar majoritar, ca patron şi antrenor. Eu vrea să îmi fac meseria de manager. Sub nicio formă nu am vrut să fac lucrul ăsta. Eu, mai mult decât am făcut, nu pot să fac.

Anul ăsta nu au dat un randament foarte bun, nu au fost cu noi. Farul trebuie să aibă buget foarte mare. Farul trebuie să aibă un antrenor care să fie plătit”, a spus Hagi, în conferinţa de presă dinaintea meciului cu Petrolul.

Gică Hagi, prima reacţie după transferul lui Enes Sali la Dallas

Pe de altă parte, Gică Hagi continuă să vândă jucători pe preţuri importante pentru Liga 1. Enes Sali a plecat la Dallas pentru 3 milioane de euro, iar Denis Alibec are şanse mari să revină.

Reclamă

Alibec a fost transferat de la Muaither la începutul sezonului. Atacantul naționalei a semnat un contract cu formația din Qatar valabil până în vară. Totuşi, Alibec vrea să fie sigur că va prinde lotul lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024 şi e gata să se întoarcă la Farul.

„Am văzut şi eu ce a declarat. Ar fi foarte interesant să se întoarcă la Farul. Eu cred că depinde numai de el. Nu cred că problema este una financiară. A spus şi el că încearcă să găsească altă soluţie, dacă nu se va întoarce în ţară, unde a declarat că va juca numai la noi.

Avem foarte mare nevoie de el în acest moment. Vedem ce se va întâmpla în continuare”, a declarat Cristian Bivolaru pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15
mai
0:37
Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară
15
mai
0:34
Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra
15
mai
0:25
Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor
15
mai
0:21
AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului
23:57 Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular 23:48 Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!” 23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” Vezi toate știrile
Citește și