Închide meniul

Mihai Stoica, dezvăluiri despre discuţia dintre Sebastian Colţescu şi George Găman. Ce s-ar fi întâmplat, la VAR, în CFR – FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 decembrie 2023, 21:23

Reclamă
Mihai Stoica, dezvăluiri despre discuţia dintre Sebastian Colţescu şi George Găman. Ce s-ar fi întâmplat, la VAR, în CFR – FCSB

Mihai Stoica, dezvăluiri despre discuţia dintre Sebastian Colţescu şi George Găman

Mihai Stoica, anunţ despre golul anulat de Sebastian Colţescu / Colaj captură Digi Sport/Profimediaimages

Mihai Stoica a venit cu dezvăluiri despre discuţia dintre Sebastian Colţescu şi George Găman, din timpul meciului CFR Cluj – FCSB, scor 1-1, din etapa a 19-a a Ligii 1. Oficialul liderului din Liga 1 s-a revoltat, după cea mai controversată fază a derby-ului din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 55, a avut loc o fază care a fost dezbătută aprins. Florinel Coman a înscris superb, cu un şut de la 30 de metri de poartă, însă Sebastian Colţescu nu a validat reuşita, pe motiv de fault comis de Valentin Creţu asupra lui Philip Otele.

Mihai Stoica, dezvăluiri despre discuţia dintre Sebastian Colţescu şi George Găman

George Găman, arbitrul VAR, l-a chemat pe Sebastian Colţescu să vadă faza, iar acesta a anulat golul, spre stupefacţia lui Florinel Coman şi a celorlalţi jucători ai liderului.

Mihai Stoica a izbucnit şi acuză că a fost o viciere de rezultat. A anunţat ce discuţie s-ar fi purtat între „centralul” partidei şi arbitrul din cabina VAR.

Nu am vorbit cu arbitrii. S-a întâlnit team manager-ul nostru, Marius Ianuli, cu el, iar Colțescu, de față cu el, îi spunea lui Găman: ‘De ce m-ai chemat?’. Eu cred că mai degrabă discuțiile alea se poartă când sunt doar oficialii în vestiar, nu să audă altcineva. Șmecherii din astea am văzut multe la viața mea.

Reclamă

Găman îl cheamă pe Colțescu și își depășește atribuțiile încălcând protocolul, dar vinovatul principal rămâne Colțescu, care schimbă decizia, deși nu vede ceva clar.

Eu n-am crezut că mai pot vedea asemenea arbitraje în 2023, cu VAR. Acum au fost faulturi clare, cu meci televizat în direct, cu VAR. Cu toate astea, lași fault la Compagno, fault la Ngezana și multe altele. Lași jocul liber, dar nu lăsa faulturi. Când nu e fault, tu anulezi o asemenea capodoperă?„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Verdictul specialistului după golul senzaţional al lui Florinel Coman, anulat incredibil de VAR

„Mbappe” a înscris un gol care l-ar fi făcut mândru şi pe adevăratul Kylian Mbappe, dar bucuria lui a fost de scurtă durată. VAR-ul a intervenit pentru o fază petrecută la recuperarea roş-albaştrilor, la un duel între Creţu şi Otele.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Porumboiu a susţinut că a fost fault la duelul dintre Creţu şi Otele şi că golul a fost anulat pe drept de Sebastian Colţescu.

E ok și nu e ok. Decizia în sine e una clară. Faultul este evident, deci apărătorul lovește mingea, într-adevăr, dar după ridică piciorul și faultează. Faultul e evident, numai că arbitrul putea să preîntâmpine faza asta, să oprească jocul.

Nu l-a oprit, lasă impresia că faza e corectă, iar pe urmă îl întoarce VAR-ul la o fază pe care el o arătase că o gestionase foarte bine.

Protocolar sună cam așa: dacă tu ai controlat faza și ești sigur pe ea, nu te mai întoarce VAR-ul, dar, în esență, decizia corectă este lovitură liberă directă pentru CFR. Așa stau lucrurile”, a spus Porumboiu, citat de gsp.ro.

Şi Ion Crăciunescu a anunţat că golul marcat de Florinel Coman a fost anulat corect de Sebastian Colţescu.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:51 Aris – PAOK, meciul de titlu al lui Răzvan Lucescu în Grecia, live în AntenaPLAY 11:45 VIDEOAntrenamentele din Formula 3 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 11:44 VideoEnergia unei performanţe uriaşe! Filmul calificării României la EURO 2024 a stârnit emoţii: „Va inspira mulţi oameni” 11:34 Southampton – West Brom LIVE VIDEO (22:00). Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 11:19 FCSB cere să joace în Ghencea, dar CSA Steaua nu îi poate răspunde! Motivul incredibil care dă peste cap planurile lui Becali 10:43 Propunere-surpriză de preşedinte la Rapid: „Poate să fie compatibil cu Dan Şucu” 10:22 Prin ce a ajuns să treacă Daniel Opriţa la CSA Steaua. Situaţie limită la echipă: „E și incertitudinea cu dreptul de promovare” 10:20 Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e live în AntenaPLAY (17-19 mai). Programul complet 9:57 Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (12:05). Programul complet 9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 Vezi toate știrile
Citește și