Închide meniul

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Gigi Becali, pentru transferurile de la FCSB: „Să-l aducă pe Regele Felipe, nu se schimbă nimic”

Alex Ioniță Publicat: 13 decembrie 2023, 17:26

Reclamă
Cornel Dinu l-a făcut praf pe Gigi Becali, pentru transferurile de la FCSB: Să-l aducă pe Regele Felipe, nu se schimbă nimic”

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Gigi Becali, pentru transferurile de la FCSB

Cornel Dinu, pe stadionul "Ștefan cel Mare" / Profimedia

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Gigi Becali, pentru transferurile de la FCSB. „Procurorul” a vorbit despre campania de transferuri a „roș-albaștrilor”, care își propun să câștige titlul în Liga 1, după o perioadă lungă de timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Legenda celor de la Dinamo este de părere că niciun jucător nu poate schimba nimic la FCSB, atât timp cât Gigi Becali se implică în viața echipei și ia decizii cu privire la fotbaliștii care joacă sau nu.

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Gigi Becali, pentru transferurile de la FCSB. Mesajul „Procurorului”

Cornel Dinu a dezvăluit faptul că nu este impresionat de transferurile realizate de Gigi Becali. Înaintea perioadei de transferuri din iarnă, patronul de la FCSB i-a achiziționat pe Luis Phelipe și Baba Alhassan, care se vor alătura lotului pregătit de Mihai Pintilii și Elias Charalambous în luna ianuarie.

Așa cum a fost notat și anterior, legenda celor de la Dinamo crede că principala problemă de la FCSB este faptul că Gigi Becali face echipa, în timp ce alți oameni se ocupă de pregătirea acesteia.

„Problema acolo este de cu totul altă natură, faptul că echipa este făcută din fața televizorului de proprietar, când alții antrenează.

Reclamă

Indiferent dacă va veni Phelipe sau dacă va veni actualul Rege al Spaniei, Felipe, nu se pot schimba prea multe, pentru că cineva comandă, iar alții antrenează. Stau zi de zi cu echipa și cunosc bucătăria ei.

Patronul dictează, sunt banii lui, există această anomalie care s-a mai petrecut în fotbal, mai ales în țările de mâna a doua, a treia.

În opinia mea, indiferent cine vine la FCSB, există un decalaj între felul în care este trimisă pe teren echipa, felul în care se fac schimbările și felul în care se face pregătirea propriu-zisă.

Reclamă 4 / 0/3

La FCSB e o formă de dictatură, dar o dictatură total inadecvată, în care comandă unul care nu stă toată ziua cu echipa, nu cunoaște ce înseamnă procesul de antrenament, capacitatea reală a jucătorilor, cum conlucrează aceștia”, a spus Cornel Dinu, potrivit fanatik.ro.

Gigi Becali a aflat ce sumă trebuie să plătească pentru atacantul român pe care şi-l doreşte la FCSB

Gigi Becali a aflat ce sumă trebuie să plătească pentru atacantul român pe care şi-l doreşte la FCSB. Milionarul din Pipera intenţionează să îl transfere pe Daniel Paraschiv de la FC Hermannstadt.

În vârstă de 24 de ani, atacantul a marcat în acest sezon 6 goluri şi a dat 3 pase decisive pentru Hermannstadt.

Paraschiv, pe care l-a dorit în trecut şi Mircea Lucescu la Dinamo Kiev, este cotat de site-ul transfermarkt.com la 1 milion de euro.

Aceasta este şi suma pe care o cer sibienii pentru atacantul lor. „Oricine e de vânzare”, a declarat finanțatorul echipei Hermannstadt, Claudiu Rotar.

„De vânzare e oricine, pentru suma corectă. Se învârte în jurul a un milion (n.r.: de euro)”, a declarat Claudiu Rotar, citat de sport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă 9:43 Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat” 8:48 Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el” 8:40 EXCLUSIVMircea Lucescu, discurs emoţionant după ce Răzvan Lucescu a câştigat titlul cu PAOK: „Îi mulţumesc! A fost ceva extraordinar!” 8:12 Gigi Becali şi-a ales super-atacantul de Liga Campionilor pentru FCSB! „Îl iau peste capul staff-ului” 0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
Vezi toate știrile
Citește și