Închide meniul

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Gigi Becali, pentru transferurile de la FCSB: „Să-l aducă pe Regele Felipe, nu se schimbă nimic”

Alex Ioniță Publicat: 13 decembrie 2023, 17:26

Reclamă
Cornel Dinu l-a făcut praf pe Gigi Becali, pentru transferurile de la FCSB: Să-l aducă pe Regele Felipe, nu se schimbă nimic”

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Gigi Becali, pentru transferurile de la FCSB

Cornel Dinu, pe stadionul "Ștefan cel Mare" / Profimedia

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Gigi Becali, pentru transferurile de la FCSB. „Procurorul” a vorbit despre campania de transferuri a „roș-albaștrilor”, care își propun să câștige titlul în Liga 1, după o perioadă lungă de timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Legenda celor de la Dinamo este de părere că niciun jucător nu poate schimba nimic la FCSB, atât timp cât Gigi Becali se implică în viața echipei și ia decizii cu privire la fotbaliștii care joacă sau nu.

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Gigi Becali, pentru transferurile de la FCSB. Mesajul „Procurorului”

Cornel Dinu a dezvăluit faptul că nu este impresionat de transferurile realizate de Gigi Becali. Înaintea perioadei de transferuri din iarnă, patronul de la FCSB i-a achiziționat pe Luis Phelipe și Baba Alhassan, care se vor alătura lotului pregătit de Mihai Pintilii și Elias Charalambous în luna ianuarie.

Așa cum a fost notat și anterior, legenda celor de la Dinamo crede că principala problemă de la FCSB este faptul că Gigi Becali face echipa, în timp ce alți oameni se ocupă de pregătirea acesteia.

„Problema acolo este de cu totul altă natură, faptul că echipa este făcută din fața televizorului de proprietar, când alții antrenează.

Reclamă

Indiferent dacă va veni Phelipe sau dacă va veni actualul Rege al Spaniei, Felipe, nu se pot schimba prea multe, pentru că cineva comandă, iar alții antrenează. Stau zi de zi cu echipa și cunosc bucătăria ei.

Patronul dictează, sunt banii lui, există această anomalie care s-a mai petrecut în fotbal, mai ales în țările de mâna a doua, a treia.

În opinia mea, indiferent cine vine la FCSB, există un decalaj între felul în care este trimisă pe teren echipa, felul în care se fac schimbările și felul în care se face pregătirea propriu-zisă.

Reclamă 4 / 0/3

La FCSB e o formă de dictatură, dar o dictatură total inadecvată, în care comandă unul care nu stă toată ziua cu echipa, nu cunoaște ce înseamnă procesul de antrenament, capacitatea reală a jucătorilor, cum conlucrează aceștia”, a spus Cornel Dinu, potrivit fanatik.ro.

Gigi Becali a aflat ce sumă trebuie să plătească pentru atacantul român pe care şi-l doreşte la FCSB

Gigi Becali a aflat ce sumă trebuie să plătească pentru atacantul român pe care şi-l doreşte la FCSB. Milionarul din Pipera intenţionează să îl transfere pe Daniel Paraschiv de la FC Hermannstadt.

În vârstă de 24 de ani, atacantul a marcat în acest sezon 6 goluri şi a dat 3 pase decisive pentru Hermannstadt.

Paraschiv, pe care l-a dorit în trecut şi Mircea Lucescu la Dinamo Kiev, este cotat de site-ul transfermarkt.com la 1 milion de euro.

Aceasta este şi suma pe care o cer sibienii pentru atacantul lor. „Oricine e de vânzare”, a declarat finanțatorul echipei Hermannstadt, Claudiu Rotar.

„De vânzare e oricine, pentru suma corectă. Se învârte în jurul a un milion (n.r.: de euro)”, a declarat Claudiu Rotar, citat de sport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și