Închide meniul

Simona Halep a dezvăluit prin ce calvar a trecut în ultimul an: „Mi-a fost afectată sănătatea mintală”

Dan Roșu Publicat: 16 decembrie 2023, 8:37

Reclamă
Simona Halep a dezvăluit prin ce calvar a trecut în ultimul an: „Mi-a fost afectată sănătatea mintală

Simona Halep a dezvăluit prin ce calvar a trecut în ultimul an

Simona Halep, într-o conferinţă de presă - Profimedia Images

Simona Halep a dezvăluit prin ce calvar a trecut în ultimul an, după ce a aflat că a fost depistată pozitiv cu Roxadustat, în toamna lui 2022. Dubla câştigătoare de Grand Slam susţine că i-a fost afectată sănătatea mintală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona încearcă acum să scape măcar de o parte din suspendarea de 4 ani. Singura speranţă a Simonei Halep se leagă de verdictul de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Cazul româncei va fi judecat în perioada 7-9 februarie 2024.

Simona Halep a dezvăluit prin ce calvar a trecut în ultimul an

„A fost un șoc pentru mine când am primit scrisoarea că, la proba mea de urină, doar la proba mea de urină, rezultatul a ieșit pozitiv, cu o cantitate infimă de substanță, o substanță interzisă.

M-am luptat cu partea emoțională, pentru că a apăsat foarte greu pe umerii mei, iar când am văzut cât de mult este dezbătut în public acest subiect, chiar mi-a fost afectată sănătatea mintală”, a spus Halep, citată de euronews.ro.

Cristian Tudor Popescu, discurs furibund după ultimele declaraţii ale Simonei Halep

Cristian Tudor Popescu a certat-o pe Simona Halep pentru declaraţiile făcute despre Patrick Mouratoglou şi echipa acestuia. Simona Halep a dezvăluit recent că a întrerupt colaborarea cu Patrick Mouratoglou.

Reclamă

„Nu-și mai poate relua cariera, dacă e vorba de 4 ani. Nu este bun acest gest, nu este potrivit. Nu te apuci să faci afirmații și să spui că ești nedreptățită.

Nu te apuci să faci astfel de declarații care pot să creeze reacții adverse unei instanțe de judecată. Practic, forțezi cumva mâna respectivei instanțe să te declare nevinovată, ceea ce mai niciodată nu duce la urmări pozitive”, a declarat Cristian Tudor Popescu, conform sport.ro.

Simona Halep a anunţat oficial încheierea colaborării cu Patrick Mouratoglou. Tenismena română, suspendată 4 ani din activitate de ITIA, a precizat că nu mai colaborează de ceva vreme cu Academia lui Patrick Mouratoglou.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1, duminică, de la ora 15:45 17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! 17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet 17:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 17:25 Prime uriașe pentru jucătorii lui Csikszereda la barajul cu Dinamo! Suma colosală pe care o vor încasa, dacă vor ajunge în Liga 1 17:22 Monica Niculescu a pierdut dramatic finala de dublu la Trophee Clarins! Meciul a durat peste două ore 17:11 Carlo Ancelotti, decizie uluitoare înainte de finala UEFA Champions League! Pe cine va titulariza la meciul cu Borussia Dortmund 16:52 „Îmi pierd capul!” Darius Olaru a dezvăluit care e marea sa problemă! A câștigat titlul cu FCSB și a dat cărțile pe față Vezi toate știrile
Citește și