Închide meniul

Încă un meci din Turcia a fost abandonat! Preşedintele lui Istanbulspor şi-a trimis jucătorii la vestiare

Viviana Moraru Publicat: 19 decembrie 2023, 21:55

Reclamă
Încă un meci din Turcia a fost abandonat! Preşedintele lui Istanbulspor şi-a trimis jucătorii la vestiare

Încă un meci din Turcia a fost abandonat

Jucătorii lui Istanbulspor, în timpul meciului cu Trabzonspor/ Profimedia

Încă un meci din Turcia a fost abandonat, la o săptămână după ce un arbitru a fost bătut pe teren de preşedintele celor de la Ankaragucu. În această rundă, oficialul celor de la Instanbulspor le-a ordonat jucătorilor săi să meargă la vestiare, în timpul partidei cu Trabzonspor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campionatul din Turcia s-a reluat în această săptămână, după ce partidele au fost amânate, ca urmare a scandalului provocat de preşedintele lui Ankaragucu.

Încă un meci din Turcia a fost abandonat

În repriza secundă a duelului dintre Istanbulspor şi Tranbzonspor, oaspeţii au marcat şi au preluat conducerea pe tabelă, scor 2-1. Preşedintele lui Istanbulspor a fost nemulţumit de acest fapt şi le-a orodonat jucătorilor săi să iasă de pe teren.

Meciul a fost astfel întrerupt, ca protest împotriva deciziei arbitrului partidei. Preşedintele lui Istanbulspor nu a mai suportat deciziile acestuia, care le-ar fi refuzat un penalty jucătorilor săi.

Reclamă

Imediat după acest episod, preşedintele celor de la Trabzonspor l-a contactat pe omologul de la Istanbulspor, pentru a-l face să se răzgândescă. Oficialul gazdelor însă nu a fost de acord şi a rămas ferm pe poziţii, anunţă presa din Turcia.

Iniţial, jucătorii au mers pentru câteva minute la vestiare, în aşteptarea unei hotărâri, iar arbitrul a decis ulterior ca meciul să fie întrerupt. Federaţia turcă va decide ce se va întâmpla cu partida, în cazul în care se va mai rejuca.

Pedeapsa primită de başkanul lui Ankaragucu, după ce l-a lovit pe teren pe arbitrul Halil Umut Meler

A venit decizia în scandalul şocant, care a dus la suspendarea campionatului Turciei! Pedeapsa sportivă primită de başkanul lui Ankaragucu, Faruk Koca, este suspendarea timp de 5 ani din fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, clubul Ankaragucu a fost amendat cu aproximativ 60.000 de euro şi va trebui să dispute următoarele 5 meciuri de acasă cu porţile închise, informează Millet.

Preşedintele lui Ankaragucu, Faruk Koca, şi-a anunţat demisia înainte de a primi decizia de suspendare. Faruk Koca l-a bătut pe teren pe centralul Halil Umut Meler, la finalul meciului Ankaragucu – Rizespor 1-1 şi ulterior a fost arestat pentru fapta sa incredibilă.

În urma scandalului care a şocat întreaga lume, campionatul Turciei a fost suspendat, dar el s-ar putea relua în curând.

„Oricare ar fi amploarea nedreptăţii sau a greşelii, nimic nu poate legitima sau explica violenţa pe care am comis-o (…) Aş dori, de asemenea, să anunţ publicul că am demisionat din funcţia de preşedinte al MKE Ankaragücü pentru a împiedica clubul, fanii şi familia mea să mai sufere vreun rău”, a anunţat Faruk Koca într-un comunicat pe site-ul clubului.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:02 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei sărbătoreşte titlul alături de fani, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoRomânul stabilit de 25 de ani în Italia ce se ocupă de bunul mers al comunicării între piloţii şi echipele de Formula 1! 21:02 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 4-0 şi Universitatea Craiova – Sepsi 0-1! Ardelenii îi umilesc pe constănţeni în „finala” pentru locul 2! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro Vezi toate știrile
Citește și