Închide meniul

A venit decizia! Pedeapsa primită de başkanul lui Ankaragucu, după ce l-a lovit pe teren pe arbitrul Halil Umut Meler!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 15 decembrie 2023, 9:31

A venit decizia! Pedeapsa primită de başkanul lui Ankaragucu, după ce l-a lovit pe teren pe arbitrul Halil Umut Meler!

Pedeapsa primită de başkanul lui Ankaragucu, după ce l-a lovit pe teren pe arbitrul Halil Umut Meler

Faruk Koca l-a lovit cu pumnul în faţă pe Halil Umut Meler / Colaj Instagram

A venit decizia în scandalul şocant, care a dus la suspendarea campionatului Turciei! Pedeapsa sportivă primită de başkanul lui Ankaragucu, Faruk Koca, este suspendarea timp de 5 ani din fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totodată, clubul Ankaragucu a fost amendat cu aproximativ 60.000 de euro şi va trebui să dispute următoarele 5 meciuri de acasă cu porţile închise, informează Millet.

A venit decizia! Pedeapsa primită de başkanul lui Ankaragucu

Preşedintele lui Ankaragucu, Faruk Koca, şi-a anunţat demisia înainte de a primi decizia de suspendare. Faruk Koca l-a bătut pe teren pe centralul Halil Umut Meler, la finalul meciului Ankaragucu – Rizespor 1-1 şi ulterior a fost arestat pentru fapta sa incredibilă.

În urma scandalului care a şocat întreaga lume, campionatul Turciei a fost suspendat, dar el s-ar putea relua în curând.

Oricare ar fi amploarea nedreptăţii sau a greşelii, nimic nu poate legitima sau explica violenţa pe care am comis-o (…) Aş dori, de asemenea, să anunţ publicul că am demisionat din funcţia de preşedinte al MKE Ankaragücü pentru a împiedica clubul, fanii şi familia mea să mai sufere vreun rău”, a anunţat Faruk Koca într-un comunicat pe site-ul clubului.

Reclamă

Aş dori să-mi cer scuze comunităţii arbitrilor turci, publicului sportiv şi naţiunii noastre, în special domnului Meler şi familiei sale (…) În acelaşi timp, sper că problemele structurale ale fotbalului turc vor fi discutate mai realist ca urmare a acestui incident grav pe care l-am provocat”, a adăugat el.

Mi-am pierdut minţile (…), nu-mi amintesc ce am făcut”, declarase iniţial managerul clubului Ankaragücü la un post de televiziune privat.

Autorii atacului violent, Faruk Koca şi alţi doi bărbaţi, au fost reţinuţi. Potrivit presei locale, cei trei bărbaţi au fost duşi la închisoarea Sincan de la periferia Ankarei.

Reclamă 4 / 0/3

Prima reacţie a preşedintelui de la Ankaragucu, după ce l-a bătut pe arbitru pe teren

Prima reacţie a preşedintelui de la Ankaragucu, după ce l-a bătut pe arbitru pe teren, nu a întârziat să apară. Faruk Koca a oferit o explicaţie uluitoare, după ce s-a năpustit asupra centralului, care a ajuns ulterior la spital. Între timp, Halil Umut Meler a fost externat.

Imediat după ce a fost lovit, centralul a căzut pe gazon, în încercarea de a se apăra. Acesta a fost călcat în picioare ulterior, în ambuscada creată. Imaginile din galeria foto de la finalul articolului au un puternic impact emoţional.

„Eu doar am vrut să protestez verbal și să-l scuip în față pe arbitru. I-am dat o palmă peste față, palma mea nu i-a cauzat hematomul.

După ce a primit palma, arbitrul a rămas pe picioare 5-10 secunde, apoi s-a aruncat pe gazon.

M-am luat imediat de acolo. În afară de palmă, nu am nicio vină”, a declarat Faruk Koca, conform dailymail.co.uk.

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, a descris incidentul ca fiind „total inacceptabil”. La Ankaragucu evoluează internaţionalul român Olimpiu Moruţan. Echipa se află pe locul 11 în prima ligă turcă. În 15 etape disputate, echipa lui Moruţan a acumulat 18 puncte.

În campionatul Turciei îşi desfăşoară activitatea şi antrenorul român Marius Şumudică, ce i-a adus alături de el acolo pe românii Denis Drăguş şi Florin Niţă. La Gaziantep mai evoluează şi Alexandru Maxim, care era acolo înainte ca Şumudică să semneze cu echipa turcă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și