Închide meniul

Încă un meci din Turcia a fost abandonat! Preşedintele lui Istanbulspor şi-a trimis jucătorii la vestiare

Viviana Moraru Publicat: 19 decembrie 2023, 21:55

Reclamă
Încă un meci din Turcia a fost abandonat! Preşedintele lui Istanbulspor şi-a trimis jucătorii la vestiare

Încă un meci din Turcia a fost abandonat

Jucătorii lui Istanbulspor, în timpul meciului cu Trabzonspor/ Profimedia

Încă un meci din Turcia a fost abandonat, la o săptămână după ce un arbitru a fost bătut pe teren de preşedintele celor de la Ankaragucu. În această rundă, oficialul celor de la Instanbulspor le-a ordonat jucătorilor săi să meargă la vestiare, în timpul partidei cu Trabzonspor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campionatul din Turcia s-a reluat în această săptămână, după ce partidele au fost amânate, ca urmare a scandalului provocat de preşedintele lui Ankaragucu.

Încă un meci din Turcia a fost abandonat

În repriza secundă a duelului dintre Istanbulspor şi Tranbzonspor, oaspeţii au marcat şi au preluat conducerea pe tabelă, scor 2-1. Preşedintele lui Istanbulspor a fost nemulţumit de acest fapt şi le-a orodonat jucătorilor săi să iasă de pe teren.

Meciul a fost astfel întrerupt, ca protest împotriva deciziei arbitrului partidei. Preşedintele lui Istanbulspor nu a mai suportat deciziile acestuia, care le-ar fi refuzat un penalty jucătorilor săi.

Reclamă

Imediat după acest episod, preşedintele celor de la Trabzonspor l-a contactat pe omologul de la Istanbulspor, pentru a-l face să se răzgândescă. Oficialul gazdelor însă nu a fost de acord şi a rămas ferm pe poziţii, anunţă presa din Turcia.

Iniţial, jucătorii au mers pentru câteva minute la vestiare, în aşteptarea unei hotărâri, iar arbitrul a decis ulterior ca meciul să fie întrerupt. Federaţia turcă va decide ce se va întâmpla cu partida, în cazul în care se va mai rejuca.

Pedeapsa primită de başkanul lui Ankaragucu, după ce l-a lovit pe teren pe arbitrul Halil Umut Meler

A venit decizia în scandalul şocant, care a dus la suspendarea campionatului Turciei! Pedeapsa sportivă primită de başkanul lui Ankaragucu, Faruk Koca, este suspendarea timp de 5 ani din fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, clubul Ankaragucu a fost amendat cu aproximativ 60.000 de euro şi va trebui să dispute următoarele 5 meciuri de acasă cu porţile închise, informează Millet.

Preşedintele lui Ankaragucu, Faruk Koca, şi-a anunţat demisia înainte de a primi decizia de suspendare. Faruk Koca l-a bătut pe teren pe centralul Halil Umut Meler, la finalul meciului Ankaragucu – Rizespor 1-1 şi ulterior a fost arestat pentru fapta sa incredibilă.

În urma scandalului care a şocat întreaga lume, campionatul Turciei a fost suspendat, dar el s-ar putea relua în curând.

„Oricare ar fi amploarea nedreptăţii sau a greşelii, nimic nu poate legitima sau explica violenţa pe care am comis-o (…) Aş dori, de asemenea, să anunţ publicul că am demisionat din funcţia de preşedinte al MKE Ankaragücü pentru a împiedica clubul, fanii şi familia mea să mai sufere vreun rău”, a anunţat Faruk Koca într-un comunicat pe site-ul clubului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:27 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi Vezi toate știrile
Citește și