Închide meniul

Luis Suarez şi Lionel Messi vor juca din nou împreună. „Here we go” de la Fabrizio Romano

Dan Roșu Publicat: 22 decembrie 2023, 12:01

Reclamă
Luis Suarez şi Lionel Messi vor juca din nou împreună. „Here we go de la Fabrizio Romano

Luis Suarez şi Lionel Messi vor juca din nou împreună

Luis Suarez şi Lionel Messi, în tricoul Barcelonei - Profimedia Images

Luis Suarez şi Lionel Messi vor juca din nou împreună. Uruguayanul a ajuns la un acord cu Inter Miami, unde va ajunge liber de contract. Anunţul a fost făcut de celebrul jurnalist italian, Fabrizio Romano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suarez, atacantul de 36 de ani cotat încă la 4 milioane de euro, va semna un contract valabil pe un sezon, cu posibilitatea prelungirii înţelegerii pe încă un an.

Luis Suarez şi Lionel Messi vor juca din nou împreună. „Here we go” de la Fabrizio Romano

Încă din luna noiembrie ar fi existat un acord verbal între Inter Miami şi fostul jucător al Barcelonei, iar în următoarea perioadă va veni şi anunţul oficial al transferului lui Suarez.

Reclamă

Sud-americanul va deveni astfel al patrulea jucător care a scris istorie la Barcelona şi care ajunge la Inter Miami, după Lionel Messi, Jordi Alba şi Sergi Busquets.

Suarez, cel mai bun jucător al anului, în Brazilia

Luis Suarez, fostul atacant al lui Gremio, a câştigat Balonul de Aur, acordat celui mai bun fotbalist din campionatul Braziliei, relata EFE, cu două săptămâni în urmă.

Reclamă

Suarez, care a obţinut şi premiul pentru cel mai bun atacant, a marcat 17 goluri în campionat şi a fost principalul artizan al clasării lui Gremio pe poziţia a doua la finalul sezonului.

„La aproape 37 de ani, a fost anul în care am jucat cele mai multe jocuri în cariera mea, în care am petrecut cel mai mult timp departe de soţia şi de copiii mei. Premiul este pentru ei”, a spus Suarez într-un scurt discurs.

În acest sezon, Suarez a jucat 42 de meciuri, cu un bilanţ de 22 de goluri şi 14 pase decisive. Echipa a câştigat campionatul statului Rio Grande do Sul, pe lângă succesul clasării pe locul 2 în campionatul Braziliei la un an după promovarea în prima divizie.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
9:26

Xabi Alonso, după umilinţa din finala Europa League, Atalanta – Bayer Leverkusen 3-0: „Au fost greşeli, poate şi ale mele”

9:04

Gian Piero Gasperini, după Atalanta – Bayer Leverkusen 3-0: „Este un sentiment minunat. Băieţii au fost incredibili”

8:44

Ilie Dumitrescu şi Gigi Becali, schimb de replici după ce s-a decis viitorul lui Florinel Coman: „Amatorism. Nişte diletanţi!”

8:23

„Ești stelist?” Moment de sinceritate al lui Daniel Popa, înainte sa ajungă la Dinamo. Atacantul, la o semnătură distanță de FCSB

23:59 22 mai

Ademola Lookman, hat-trick colosal pentru Atalanta în finala Europa League! Performanţă UNICĂ împotriva lui Bayer Leverkusen

23:52 22 mai

Atalanta – Bayer Leverkusen 3-0! Lookman, hat-trick fabulos sub ochii lui Istvan Kovacs. Trofeul Europa League merge în Italia

1 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 2 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 3 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 4 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 5 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 6 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY
Citește și