Închide meniul

Reacţia lui Radu Drăguşin, după golul magnific din Genoa – Inter 1-1! Anunţ despre viitorul său

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 decembrie 2023, 8:43

Reclamă
Reacţia lui Radu Drăguşin, după golul magnific din Genoa – Inter 1-1! Anunţ despre viitorul său

Reacţia lui Radu Drăguşin, după golul magnific din Genoa - Inter 1-1

Profimedia

Reacţia lui Radu Drăguşin, după golul magnific din Genoa – Inter 1-1. Internaţionalul român a marcat un gol superb cu capul şi şi-a ajutat echipa să obţină un punct cu liderul din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei, Drăguşin a făcut referire şi la viitorul său. Fabrizio Romano a anunţat că fundaşul român are şanse mari să ajungă la Tottenham. Drăguşin mai are contract cu Genoa până în vara anului viitor. 20 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Radu Drăguşin, conform Transfermarkt.

Reacţia lui Radu Drăguşin, după golul magnific din Genoa – Inter 1-1

„O seară în care am dat totul pe teren. Ştiam că este foarte greu, dar am dat totul și până la urmă am adus acasă un punct. Acasă totul pare mai uşor, pentru că avem fanii noştri care ne împing de la spate. Poate avem un impuls în plus.

Nu știu (n.r. despre viitorul său la Genoa), va trebui să vedem, dar vom ajunge la o înțelegere”, a spus Radu Drăguşin, conform tuttomercatoweb.com.

Radu Drăguşin, gol spectaculos pentru Genoa, în duelul cu Inter

Radu Drăguşin a marcat un gol superb pentru Genoa, în duelul cu Inter! Fundaşul naţionalei României şi-a trecut în cont a doua reuşită din acest sezon, pe finalul primei reprize a duelului cu liderul din Serie A.

Reclamă
Reclamă 4

Genoa a primit vizita celor de la Inter, în etapa a 18-a din Serie A. Trupa lui Simone Inzaghi a reuşit să deschidă scorul în minutul 42, după ce Arnautovic a reuşit să marcheze.

În prelungirile primei reprize, Radu Drăguşin a ieşit la rampă. Fundaşul român a reuşit să egaleze în minutul 45+7, cu o lovitură de cap spectaculoasă.

Gudmundsson a executat o lovitură de colţ, iar balonul a ajuns la Radu Drăguşin Fundaşul român s-a demarcat şi a plutit peste apărătorii lui Inter, pentru a marca cu o lovitură de cap la care Sommer nu a avut nicio şansă.

Reclamă 4 / 0/3

Vezi AICI golul marcat de Radu Drăguşin!

Este cel de-al doilea gol marcat de Radu Drăguşin, în acest sezon, la Genoa. Fundaşul naţionalei României a reuşit să mai puncteze în duelul cu Verona.

 

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
13:43

Neluţu Varga a numit noul preşedinte de la CFR Cluj: „El este!”. A fost convins de Dan Petrescu

13:40

Despăgubiri uriaşe primite de familia lui Michael Schumacher, după ce a apărut un interviu fals cu legenda din Formula 1

13:10

Etapa de Formula 2 de la Monaco e live, în perioada 23-26 mai, exclusiv în AntenaPLAY! Programul complet

12:45

Mihai Stoica, mesaj clar despre şansele României la EURO 2024: „N-am aşteptări!” Ce a spus despre viitorul lui Edi Iordănescu

12:41

Daniel Popa a semnat un contract uriaş cu FCSB! Salariu de senzaţie şi prime cu care Gigi Becali îl poate îmbogăţi

11:58

Dan Petrescu a reuşit primul transfer de titlu la CFR Cluj! Jucătorul a confirmat că va juca în Gruia

1 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 2 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 3 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 4 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 5 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 6 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY
Citește și