Închide meniul

Novak Djokovic, prima înfrângere din 2024! Chinuit de o accidentare, Nole a pierdut cu Alex De Minaur, la United Cup

Dan Roșu Publicat: 3 ianuarie 2024, 14:08

Reclamă
Novak Djokovic, prima înfrângere din 2024! Chinuit de o accidentare, Nole a pierdut cu Alex De Minaur, la United Cup

Novak Djokovic, prima înfrângere din 2024

Novak Djokovic. în timpul unui meci - Profimedia Images

Novak Djokovic a suferit prima înfrângere din 2024. Cel mai bun jucător al lumii a fost învins de Alex De Minaur (4-6, 4-6), la Perth, în sferturile de finală ale competiţiei pe echipe mixte United Cup.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marţi, în victoria obţinută de Serbia în faţa Cehiei, evoluţia lui Djokovic a fost îngreunată de o problemă la încheietura mâinii drepte, iar „Nole” a avut nevoie din nou de îngrijiri din partea fizioterapeutului, înainte ca De Minaur să reuşească break-ul şi să câştige primul set.

Novak Djokovic, prima înfrângere din 2024

Campion en titre la Australian Open, Djokovic a pierdut un nou ghem pe serviciul său, în setul secund, oferindu-i australianului şansa să preia conducerea (4-3), iar apoi a salvat trei puncte de meci, dar nu a putut evita o înfrângere surprinzătoare, înaintea primului turneu de Grand Slam al anului, programat luna aceasta la Melbourne (14-28 ianuarie).

Djokovic venea după o serie de 43 de meciuri câştigate în Australia şi se pregăteşte pentru cucerirea celui de-al unsprezecelea său trofeu la Melbourne Park, după ce pierduse ultima oară în această ţară în faţa sud-coreeanului Hyeon Chung, în optimile ediţiei din 2018, când sârbul a fost afectat de o problemă la cot.

„Este extrem de special”, a declarat Alex De Minaur, numărul 12 mondial, după cea mai mare victorie din cariera sa. „Novak este un competitor incredibil şi ceea ce a făcut pentru acest sport este destul de special. În cele din urmă, când joci împotriva lui Novak, trebuie doar să intri pe teren, să încerci să te bucuri, să te încurajezi şi, orice ar fi, să continui să lupţi până la sfârşit. Astăzi a fost ziua mea. Sunt fericit că am reuşit să câştig. Asta înseamnă foarte mult”, a adăugat australianul.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:20 Carlo Ancelotti are trei variante de transfer pentru a-l înlocui pe Toni Kroos la Real Madrid! Şi-a pregătit deja şi „planul B” 19:20 AS.ro LIVE | Răzvan Raţ este invitatul lui Dan Pavel, de la 10:30. Dezvăluiri de senzaţie a fostului internaţional român 18:59 McLaren, omagiu pentru Ayrton Senna la Marele Premiu de Formula 1™ al Principatului Monaco. Anunţul făcut de britanici 18:19 Dan Şucu a decis cine va fi noul preşedinte al Rapidului! Surpriză de proporţii pregătită după înlăturarea lui Daniel Niculae 18:11 „Ferguson, stai liniştit că nu-l iei nici cu 5 milioane de euro!” Adrian Mititelu, ironie devastatoare pentru Gigi Becali 17:53 LIVE VIDEOCanada – Cehia şi Letonia – SUA sunt ACUM în AntenaPLAY. Finlanda – Elveţia şi Suedia – Slovacia, de la 21:20 17:52 Daniel Opriţa s-a înţeles cu şefii lui CSA Steaua şi a semnat! „Revoluţie” la echipa din Ghencea 17:23 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a plecat de la Farul! Anunţul oficial făcut 17:09 Leeds – Southampton, finala play-off-ului de promovare în Premier League, live în AntenaPLAY 16:59 „Rugați-vă sa aibă ofertă Charalambous!” Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică: „Vezi că poate nu te mai iau la FCSB” Vezi toate știrile
Citește și