Închide meniul

Radu Boboc nici nu ştie ce „l-a lovit” la FCSB! „Nu știu ce s-a întâmplat, nu știu ce să vă spun”

Dan Roșu Publicat: 8 ianuarie 2024, 12:00

Reclamă
Radu Boboc nici nu ştie ce „l-a lovit la FCSB! „Nu știu ce s-a întâmplat, nu știu ce să vă spun

Radu Boboc nici nu ştie ce "l-a lovit" la FCSB

Radu Boboc, în tricoul FCSB - Hepta

Radu Boboc îşi găseşte cu greu cuvintele pentru a explica experienţa prin care a trecut la FCSB, acolo unde ajungea în 2022, de la Farul Constanţa, pentru 200.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După un început promiţător, cu cinci prezenţe în primele 10 meciuri disputate de roş-albaştri în Liga 1, fundaşul de 24 de ani cotat la 700.000 de euro a intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali.

În ianuarie 2023, Boboc era dat afară de la echipă şi a stat pe bară şase luni, până în vara anului trecut, când a semnat cu Voluntari.

Radu Boboc nici nu ştie ce „l-a lovit” la FCSB

„Sincer să fiu, chiar nu știu! Nu știu ce s-a întâmplat, nu știu ce să vă spun! Am luat-o ca pe o experiență. Acesta a fost drumul meu la FCSB. N-am avut ce să fac!

Am stat departe de teren șase luni, e greu să te uiți la televizor. Toți foștii colegi jucau fotbal și eu stăteam pe canapea, nu știam ce să fac, cum să fac să revin la forma inițială.

Reclamă

Nu. Știam unde merg, știam ”antecedentele”. Nu m-am gândit că va fi o experiență atât de scurtă. Am încercat să fac să fie bine. Și după mine, ați văzut, s-a întâmplat și cu alții. Și o să se mai întâmple”, a spus Radu Boboc, citat de iamsport.ro.

Radu Boboc, prima reacție după despărțirea de FCSB

Pentru Boboc, singura şansă de a mai juca în acel sezon era o revenire la Farul, acolo unde Gică Hagi nu i-a mai găsit însă locul.

„Nu vorbesc de jucători sau de cine va veni. Avem deja semnați pe postul acela, avem un jucător care deja a semnat (n.r. Roland Baravykas). Și Boli poate juca pe acel post”, a spus Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

„Boboc nu a participat la nimic. Când pierd sute de mii de euro nu-mi convine. Dar vă promit eu că nu mai fac prostii. Iau jucători liberi şi le fac contract pe un an.

Nu ai ce să-i spui lui Dică, mi-a spus şi MM că el e tobă de fotbal. Dar ce să-i spui lui Dulca sau lui Boboc? Nu ştiu să facă nimic! Dacă ar ști, ar costa 70 de milioane de euro”, spunea şi Gigi Becali despre Boboc, la acea vreme.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:32 „E o rușine!” Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off. Dezvăluiri din vestiarul giuleștenilor 16:14 VIDEOFranco Colapinto a câștigat Cursa de Sprint de Formula 2 de la Imola! Cursa principală, duminică, de la 11:00, LIVE în AntenaPLAY 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 VIDEODanemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 au fost în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră Vezi toate știrile
Citește și