Închide meniul

Radu Boboc, prima reacție după despărțirea de FCSB: „Sunt în discuții cu câteva echipe!”

Cosmin Olteanu Publicat: 10 ianuarie 2023, 18:37

Reclamă
Radu Boboc, prima reacție după despărțirea de FCSB: Sunt în discuții cu câteva echipe!”

Radu Boboc, prima reacție după despărțirea de FCSB

Radu Boboc, în timpul unui meci pentru FCSB/hepta

Radu Boboc, prima reacție după despărțirea de FCSB!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Boboc a rezistat doar cinci luni la FCSB. Acesta a avut doar cinci apariții în tricoul formației bucureștene.

Radu Boboc, prima reacție după despărțirea de FCSB

Tânărul fotbalist susține că încă nu s-a decis unde va evolua după despărțirea de FCSB. Însă, a dezvăluit că se află în discuții cu Farul Constanța și o echipă din străinătate.

„Este adevărat, am reziliat contractul cu FCSB, dar nu vreau să vorbesc despre ce a fost. În acest moment aștept, sunt în discuții cu câteva echipe, însă nimic concret.

Pentru a nu sta pe bară până la vară, am două posibilități: revenirea la Farul sau transferul la o echipă dintr-un campionat care începe acum, pe sistemul primăvară-iarnă, iar pentru mine, asta e singura opțiune”, a declarat Radu Boboc, pentru playsport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Gică Hagi nu îl mai vrea pe Radu Boboc la Farul Constanța

Deși Radu Boboc spune că ar putea să revină la Farul Constanța, Gică Hagi a lăsat de înțeles că nu ar mai avea nevoie de jucători pe postul său.

„Nu vorbesc de jucători sau de cine va veni. Avem deja semnați pe postul acela, avem un jucător care deja a semnat (n.r. Roland Baravykas). Și Boli poate juca pe acel post”, a spus Gică Hagi.

„Dulca n-a participat la nimic. Boboc nu a participat la nimic. Când pierd sute de mii de euro nu-mi convine. Dar vă promit eu că nu mai fac prostii. Iau jucători liberi şi le fac contract pe un an. 

Reclamă

Nu ai ce să-i spui lui Dică, mi-a spus şi MM că el e tobă de fotbal. Dar ce să-i spui lui Dulca sau lui Boboc? Nu ştiu să facă nimic! Dacă ar ști, ar costa 70 de milioane de euro”, a declarat Gigi Becali, recent, despre Marco Dulca și Radu Boboc, pentru primasport.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și