Închide meniul

Fatih Terim a certat un atacant fără gol de la Gaziantep şi l-a sunat pe Marius Şumudică pe patul de spital

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 ianuarie 2024, 23:19

Reclamă
Fatih Terim a certat un atacant fără gol de la Gaziantep şi l-a sunat pe Marius Şumudică pe patul de spital

Fatih Terim a certat un atacant fără gol de la Gaziantep şi l-a sunat pe Marius Şumudică pe patul de spital

Profimedia

Fatih Terim a certat un atacant fără gol de la Gaziantep şi l-a sunat pe Marius Şumudică pe patul de spital. Mai mult, fostul antrenor de la Galatasaray a vorbit şi cu unul dintre atacanţii de la Gaziantep, pe care îl consideră vinovat pentru că românul a ajuns în spital.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fatih Terim a făcut un gest impresionant pentru Marius Şumudică. Actualul antrenor de la Panathinaikos a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe român pentru a-i ura însănătoşire grabnică.

Fatih Terim a certat un atacant fără gol de la Gaziantep şi l-a sunat pe Marius Şumudică pe patul de spital

Mai mult, Terim i-ar fi promis românului că îl va suna din nou şi chiar se va întâlni cu el când se va face bine.  Conform presei din Turcia, Fatih Terim ar fi avut şi un dialog cu unul ditnre atacanţii celor de la Gaziantep. Este vorba de Ogulcan Caglayan, atacant ce nu a mai marcat din 2022.

Joacă bine, l-ai îmbolnăvit pe om. Ai grijă de profesorul tău. Sumudică este un profesor bun. Ți-ai supărat profesorul obținând rezultate proaste„, i-ar fi spus Terim lui Ogulcan Caglayan, conform presei din Turcia.

Ce se întâmplă cu Marius Șumudică, la o zi după ce fost internat în spital

Au apărut noi detalii despre ceea ce se întâmplă cu Marius Șumudică, la o zi după ce românul în vârstă de 52 de ani a fost internat în spital. „Șumi” se confruntă cu grave probleme de sănătate și are nevoie să fie sub supravegherea medicilor.

Reclamă

Antrenorul lui Gaziantep s-a simțit rău încă din România și a aflat, în cele din urmă, că a fost infectat cu virusul Covid-19. A reușit să se întoarcă în Turcia, dar la scurt timp distanță a ajuns pe patul de spital.

Jurnaliștii de la sporx.com au venit cu ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Șumudică. Aceștia anunță că o hotărâre despre externarea lui se va lua abia marți, când Gaziantep joacă pe terenului lui Hatayspor. Sunt șanse minime ca tehnicianul român să poată sta pe bancă.

Marius Șumudică a fost spitalizat ieri, după ce s-a plâns de degradarea stării de sănătate. Va deveni clar în ziua meciului dacă Șumudică, care continuă să fie sub tratament medical, va putea reveni la conducerea echipei sale la ora partidei„, a transmis sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! Vezi toate știrile
Citește și