Închide meniul

Fatih Terim a certat un atacant fără gol de la Gaziantep şi l-a sunat pe Marius Şumudică pe patul de spital

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 ianuarie 2024, 23:19

Reclamă
Fatih Terim a certat un atacant fără gol de la Gaziantep şi l-a sunat pe Marius Şumudică pe patul de spital

Fatih Terim a certat un atacant fără gol de la Gaziantep şi l-a sunat pe Marius Şumudică pe patul de spital

Profimedia

Fatih Terim a certat un atacant fără gol de la Gaziantep şi l-a sunat pe Marius Şumudică pe patul de spital. Mai mult, fostul antrenor de la Galatasaray a vorbit şi cu unul dintre atacanţii de la Gaziantep, pe care îl consideră vinovat pentru că românul a ajuns în spital.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fatih Terim a făcut un gest impresionant pentru Marius Şumudică. Actualul antrenor de la Panathinaikos a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe român pentru a-i ura însănătoşire grabnică.

Fatih Terim a certat un atacant fără gol de la Gaziantep şi l-a sunat pe Marius Şumudică pe patul de spital

Mai mult, Terim i-ar fi promis românului că îl va suna din nou şi chiar se va întâlni cu el când se va face bine.  Conform presei din Turcia, Fatih Terim ar fi avut şi un dialog cu unul ditnre atacanţii celor de la Gaziantep. Este vorba de Ogulcan Caglayan, atacant ce nu a mai marcat din 2022.

Joacă bine, l-ai îmbolnăvit pe om. Ai grijă de profesorul tău. Sumudică este un profesor bun. Ți-ai supărat profesorul obținând rezultate proaste„, i-ar fi spus Terim lui Ogulcan Caglayan, conform presei din Turcia.

Ce se întâmplă cu Marius Șumudică, la o zi după ce fost internat în spital

Au apărut noi detalii despre ceea ce se întâmplă cu Marius Șumudică, la o zi după ce românul în vârstă de 52 de ani a fost internat în spital. „Șumi” se confruntă cu grave probleme de sănătate și are nevoie să fie sub supravegherea medicilor.

Reclamă

Antrenorul lui Gaziantep s-a simțit rău încă din România și a aflat, în cele din urmă, că a fost infectat cu virusul Covid-19. A reușit să se întoarcă în Turcia, dar la scurt timp distanță a ajuns pe patul de spital.

Jurnaliștii de la sporx.com au venit cu ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Șumudică. Aceștia anunță că o hotărâre despre externarea lui se va lua abia marți, când Gaziantep joacă pe terenului lui Hatayspor. Sunt șanse minime ca tehnicianul român să poată sta pe bancă.

Marius Șumudică a fost spitalizat ieri, după ce s-a plâns de degradarea stării de sănătate. Va deveni clar în ziua meciului dacă Șumudică, care continuă să fie sub tratament medical, va putea reveni la conducerea echipei sale la ora partidei„, a transmis sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” Vezi toate știrile
Citește și