Închide meniul

„Messi şi Regele!” Reacţie virală după ce Enes Sali a făcut poză cu starul argentinian şi a postat-o pe internet

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 ianuarie 2024, 9:33

Reclamă

Reacţie virală după ce Enes Sali a făcut poză cu Lionel Messi, după amicalul dintre FC Dallas şi Inter Miami. Echipa românului, FC Dallas, a câştigat la limită amicalul cu echipa lui Messi, scor 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Enes Sali nu a jucat pentru noua sa echipă în amicalul cu Inter Miami, dar nu a ratat şansa de a avea o amintire cu Lionel Messi. Astfel, Enes Sali a făcut o poză cu Messi, pe care a postat pe reţelele de socializare. Imaginea a devenit imediat virală, iar comentariul lui Carlo Casap a fost monumental.

Reacţie virală după ce Enes Sali a făcut poză cu Lionel Messi şi a postat-o pe internet

Messi şi Regele„, a fost comentariul fabulos pe care l-a lăsat Carlo Casap la postarea făcută de Enes Sali.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Enes Sali⚡️ (@enesssali)

Oficialii celor de la Farul Constanța au anunțat, la finalul anului trecut, faptul că Enes Sali a fost cumpărat de cei de la FC Dallas, formație care joacă în MLS, campionat în care evoluează și Lionel Messi, dar și alte staruri ale fotbalului. Acum, s-au aflat detaliile mutării, iar campioana României a dat o lovitură de senzație.

Reclamă

FC Dallas l-au cumpărat pe Enes Sali pentru suma de 3 milioane de euro. Astfel, prin acest transfer, campioana României și-a umplut conturile, mai ales că, în trecut, și cei de la Brighton l-au cumpărat pe Adrian Mazilu.

Totodată, tânărul jucător, care are și cetățenie canadiană, a primit un contaract valabil pe 4 sezoane cu trupa din America, timp în care va încasa un salariu colosal, de 2 milioane de dolari. Tot sursa citată anterior anunță faptul că oficialii celor de la FC Dallas au inclus în contractul lui Sali și o variantă de prelungire a înțelegerii, valabilă pe un sezon.

Enes Sali a fost cumpărat de FC Dallas. Anunțul campioanei României

Enes Sali a semnat cu FC Dallas şi pleacă de la campioana României. Mijlocaşul în vârstă de 17 ani va juca în MLS şi va fi rivalul lui Lionel Messi şi Alexandru Măţan.

Reclamă 4 / 0/3

„Mulțumim și mult succes în noua provocare, Enes Sali! Farul Constanța și FC Dallas, formație care evoluează în Conferința de Vest din MLS, au ajuns la un acord pentru transferul lui Enes Sali„, a transmis Farul, pe pagina de Facebook.

Enes Sali a jucat în 15 meciuri pentru Farul în acest sezon, în toate competiţiile. A marcat un gol în 634 de minute!

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” 0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
Vezi toate știrile
Citește și