Închide meniul

Gică Hagi, prima reacţie după transferul lui Enes Sali la Dallas: „Nu pleacă mâine, mai stă până în iarnă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 decembrie 2023, 21:22

Reclamă
Gică Hagi, prima reacţie după transferul lui Enes Sali la Dallas: „Nu pleacă mâine, mai stă până în iarnă!

Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după meciul FCSB - Farul 2-1. Ce s-a întâmplat la conferinţa de presă

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gică Hagi a avut o primă reacţie pe după transferul lui Enes Sali la Dallas. Campioana a pierdut cu 0-4, la capătul unui meci controlat de olteni în totalitate. Farul nu mai avea nicio şansă să se califice în sferturile de finală ale Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi a fost extrem de furios pentru înfrângerea echipei sale, chiar dacă echipa sa nu mai avea nicio şansă de calificare în sferturile de finală ale Cupei României. Universitatea Craiova şi FC Voluntari au fost echipele care s-au calificat din această grupă.

Gică Hagi a avut o primă reacţie pe după transferul lui Enes Sali la Dallas

„Ăştia suntem, am fost şi vom fi. Trebuie să le dăm oportunităţi. Nu a fost un meci de presiune. De asta am vrut să îi bag în echipă. Avem mulţi accidentaţi pentru meci. Am încercat să facem o echipă. Cred că au învăţat multe lucruri. Am început meciul bine, am fost acolo, 30 de minute cât am putut.

După aceea, s-a văzut că ei au fost mai pregătiţi. Aşa s-a ajuns, e Cupa României. E un moment că nu mai erau şanse. Am lăsat 4-5 jucători care au jucat mai puţin. Trebuie să evaluăm, să vedem ce facem în iarnă. Poate să apară şi în următoarele meciuri, nu pleacă mâine. Să fie fericit, să fie bine şi să auzim lucruri bune „, a spus Gică Hagi la digisport.ro.

Gică Hagi i-a găsit rapid înlocuitor lui Enes Sali

Gică Hagi i-a găsit rapid înlocuitor lui Enes Sali. Denis Alibec este marele vis al „Regelui”. Titularul lui Edi Iordănescu din România – Elveţia, în care a şi marcat golul victoriei, poate reveni la Farul.

Reclamă

Denis Alibec a fost transferat de la Muaither la începutul sezonului. Atacantul naționalei a semnat un contract cu formația din Qatar valabil până în vară. Totuşi, Alibec vrea să fie sigur că va prinde lotul lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024 şi e gata să se întoarcă la Farul.

Directorul general al constănţenilor a venit cu detalii, imediat după ce s-a oficializat transferul lui Enes Sali în MLS. Cristian Bivolaru a recunoscut că Alibec poate reveni în Liga 1.

Am văzut şi eu ce a declarat. Ar fi foarte interesant să se întoarcă la Farul. Eu cred că depinde numai de el.

Reclamă 4 / 0/3

Nu cred că problema este una financiară. A spus şi el că încearcă să găsească altă soluţie, dacă nu se va întoarce în ţară, unde a declarat că va juca numai la noi.

Avem foarte mare nevoie de el în acest moment. Vedem ce se va întâmpla în continuare„, a declarat Cristian Bivolaru pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și