Închide meniul

„Messi şi Regele!” Reacţie virală după ce Enes Sali a făcut poză cu starul argentinian şi a postat-o pe internet

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 ianuarie 2024, 9:33

Reclamă

Reacţie virală după ce Enes Sali a făcut poză cu Lionel Messi, după amicalul dintre FC Dallas şi Inter Miami. Echipa românului, FC Dallas, a câştigat la limită amicalul cu echipa lui Messi, scor 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Enes Sali nu a jucat pentru noua sa echipă în amicalul cu Inter Miami, dar nu a ratat şansa de a avea o amintire cu Lionel Messi. Astfel, Enes Sali a făcut o poză cu Messi, pe care a postat pe reţelele de socializare. Imaginea a devenit imediat virală, iar comentariul lui Carlo Casap a fost monumental.

Reacţie virală după ce Enes Sali a făcut poză cu Lionel Messi şi a postat-o pe internet

Messi şi Regele„, a fost comentariul fabulos pe care l-a lăsat Carlo Casap la postarea făcută de Enes Sali.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Enes Sali⚡️ (@enesssali)

Oficialii celor de la Farul Constanța au anunțat, la finalul anului trecut, faptul că Enes Sali a fost cumpărat de cei de la FC Dallas, formație care joacă în MLS, campionat în care evoluează și Lionel Messi, dar și alte staruri ale fotbalului. Acum, s-au aflat detaliile mutării, iar campioana României a dat o lovitură de senzație.

Reclamă

FC Dallas l-au cumpărat pe Enes Sali pentru suma de 3 milioane de euro. Astfel, prin acest transfer, campioana României și-a umplut conturile, mai ales că, în trecut, și cei de la Brighton l-au cumpărat pe Adrian Mazilu.

Totodată, tânărul jucător, care are și cetățenie canadiană, a primit un contaract valabil pe 4 sezoane cu trupa din America, timp în care va încasa un salariu colosal, de 2 milioane de dolari. Tot sursa citată anterior anunță faptul că oficialii celor de la FC Dallas au inclus în contractul lui Sali și o variantă de prelungire a înțelegerii, valabilă pe un sezon.

Enes Sali a fost cumpărat de FC Dallas. Anunțul campioanei României

Enes Sali a semnat cu FC Dallas şi pleacă de la campioana României. Mijlocaşul în vârstă de 17 ani va juca în MLS şi va fi rivalul lui Lionel Messi şi Alexandru Măţan.

Reclamă 4 / 0/3

„Mulțumim și mult succes în noua provocare, Enes Sali! Farul Constanța și FC Dallas, formație care evoluează în Conferința de Vest din MLS, au ajuns la un acord pentru transferul lui Enes Sali„, a transmis Farul, pe pagina de Facebook.

Enes Sali a jucat în 15 meciuri pentru Farul în acest sezon, în toate competiţiile. A marcat un gol în 634 de minute!

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:29 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” Vezi toate știrile
Citește și