Închide meniul

Poli Iaşi – U Cluj 1-0! Sergiu Buş le-a adus victoria ieşenilor, cu un gol de senzaţie marcat în finalul partidei

Alex Masgras Publicat: 28 ianuarie 2024, 18:50

Reclamă
Poli Iaşi – U Cluj 1-0! Sergiu Buş le-a adus victoria ieşenilor, cu un gol de senzaţie marcat în finalul partidei

Poli Iaşi - U Cluj 1-0! Sergiu Buş le-a adus victoria ieşenilor

Poli Iaşi se bucură / Profimedia Images

Poli Iaşi – U Cluj 1-0, într-un meci din etapa cu numărul 23 din Liga 1. Sergiu Buş le-a adus victoria ieşenilor cu un gol de senzaţie, marcat în minutul 86. Terenul lui Poli Iaşi a fost acoperit de zăpadă în noaptea dinaintea meciului cu U Cluj. Noaptea trecută a nins la Iaşi, iar un strat de 8 cm s-a depus peste stadionul din Copou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Organizatorii partidei au muncit din greu în dimineaţa jocului pentru ca meciul să se desfăşoare în cele mai bune condiţii. Chiar dacă a nins, aceştia şi-au luat măsuri de precauţie.

Poli Iaşi – U Cluj 1-0 LIVE SCORE

Min. 90+7: Final de meci! Poli Iaşi – U Cluj s-a încheiat 1-0

Min. 86: Poli Iaşi – U Cluj 1-0! Sergiu Buş a marcat cu o execuţie de senzaţie

Min. 1: A început meciul dintre Poli Iaşi şi U Cluj.

Reclamă

Echipele de start în Poli Iaşi – U Cluj

POLI IAȘI (4-3-3): Ailenei – Todoroski, Bouhenna, Samayoa, Ispas – Saghiri, Garobbio, Jatoba – Mihai, Harrison, Ion
Rezerve: Niga, Katanec, Buș, Martac, Hrib, Ștefanovici, Ilie, Gheorghiță, Mota, Bettaieb
Antrenor: Leo Grozavu

U CLUJ (4-3-1-2): Iliev – Chipciu, Da Silva, Masoero, Rodrigues – Bic, Grobry, Bic – Nistor – Gheorghe, Popa
Rezerve: Gorcea, Peteleu, Mitrea, Pițian, Vătăjelu, Simion, Fossati, Pănoiu, Ilie
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Reclamă 4 / 0/3

Update: Aşa arăta suprafaţa de joc cu trei ore înainte de startul partidei.

Suprafaţa de joc a stadionului din Iaşi a fost protejată, iar organizatorii sunt încrezători că jucătorii celor două echipe vor avea parte de un gazon foarte bun la ora de start a jocului:

„În Copou se lucrează pentru ca meciul de la ora 17.00 dintre FC Politehnica Iasi și FC Universitatea Cluj să se desfăşoare în cele mai bune condiții. Un strat de circa 8cm de zăpadă s-a depus în ultimele ore la Iași. Gazonului a fost protejat, instalația de degivrare si-a arătat eficiența și avem toată încrederea că terenul va fi bun la ora jocului”, anunţa Poli Iaşi, în această dimineaţă, pe pagina de Facebook.

La scurt, organizatorii au curăţat zăpada, astfel încât partida dintre Poli Iaşi şi U Cluj să se poată desfăşura în cele mai bune condiţii.

Reacţia lui Dan Nistor, după ce a fost MVP în U Cluj – FC Hermannstadt 2-1

Mijlocaşul de 35 de ani a intrat după pauză în meciul de etapa trecută şi le-a ajutat pe „şepcile roşii” să revină de la 0-1 şi să obţină victoria.

Reclamă

Nistor i-a oferit un assist spectaculos lui Popa, la golul cu care U Cluj a trecut în avantaj. A făcut K.O. toată apărarea adversă cu o pasă de la mijlocul terenului. Chiar şi tuşierul a fost prins „descoperit” şi a ridicat fanionul, considerând că a fost ofsaid. În cele din urmă, golul lui Daniel Popa a fost validat cu ajutorul sistemului VAR.

„Suntem foarte bucuroşi. Am spălat puţin din ruşinea ultimelor două partide, nu prea am avut Sărbători fericite. Sper să ajungem echipa care îşi doresc suporterii. Avem probleme de lot, sunt mulţi accidentaţi.

Mă onorează, dar mă şi motivează. De aia sunt plătit, de aia vin la echipă. Adversarul nu a fost deloc uşor, o echipă care joacă fotbal, mult mai rodată. E greu să stai pe bancă, dar sper ca la următoarele meciuri să joc.

(Reporter: Tu pasă decisivă, Chipciu gol. Dinozaurii sunt buni, nu?) Da, parcă suntem la a doua tinereţe. Sperăm să nu ne oprim aici„, a declarat Dan Nistor la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei 15:10 LIVE VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen: „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj Vezi toate știrile
Citește și