Închide meniul

Poli Iaşi – U Cluj 1-0! Sergiu Buş le-a adus victoria ieşenilor, cu un gol de senzaţie marcat în finalul partidei

Alex Masgras Publicat: 28 ianuarie 2024, 18:50

Reclamă
Poli Iaşi – U Cluj 1-0! Sergiu Buş le-a adus victoria ieşenilor, cu un gol de senzaţie marcat în finalul partidei

Poli Iaşi - U Cluj 1-0! Sergiu Buş le-a adus victoria ieşenilor

Poli Iaşi se bucură / Profimedia Images

Poli Iaşi – U Cluj 1-0, într-un meci din etapa cu numărul 23 din Liga 1. Sergiu Buş le-a adus victoria ieşenilor cu un gol de senzaţie, marcat în minutul 86. Terenul lui Poli Iaşi a fost acoperit de zăpadă în noaptea dinaintea meciului cu U Cluj. Noaptea trecută a nins la Iaşi, iar un strat de 8 cm s-a depus peste stadionul din Copou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Organizatorii partidei au muncit din greu în dimineaţa jocului pentru ca meciul să se desfăşoare în cele mai bune condiţii. Chiar dacă a nins, aceştia şi-au luat măsuri de precauţie.

Poli Iaşi – U Cluj 1-0 LIVE SCORE

Min. 90+7: Final de meci! Poli Iaşi – U Cluj s-a încheiat 1-0

Min. 86: Poli Iaşi – U Cluj 1-0! Sergiu Buş a marcat cu o execuţie de senzaţie

Min. 1: A început meciul dintre Poli Iaşi şi U Cluj.

Reclamă

Echipele de start în Poli Iaşi – U Cluj

POLI IAȘI (4-3-3): Ailenei – Todoroski, Bouhenna, Samayoa, Ispas – Saghiri, Garobbio, Jatoba – Mihai, Harrison, Ion
Rezerve: Niga, Katanec, Buș, Martac, Hrib, Ștefanovici, Ilie, Gheorghiță, Mota, Bettaieb
Antrenor: Leo Grozavu

U CLUJ (4-3-1-2): Iliev – Chipciu, Da Silva, Masoero, Rodrigues – Bic, Grobry, Bic – Nistor – Gheorghe, Popa
Rezerve: Gorcea, Peteleu, Mitrea, Pițian, Vătăjelu, Simion, Fossati, Pănoiu, Ilie
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Reclamă 4 / 0/3

Update: Aşa arăta suprafaţa de joc cu trei ore înainte de startul partidei.

Suprafaţa de joc a stadionului din Iaşi a fost protejată, iar organizatorii sunt încrezători că jucătorii celor două echipe vor avea parte de un gazon foarte bun la ora de start a jocului:

„În Copou se lucrează pentru ca meciul de la ora 17.00 dintre FC Politehnica Iasi și FC Universitatea Cluj să se desfăşoare în cele mai bune condiții. Un strat de circa 8cm de zăpadă s-a depus în ultimele ore la Iași. Gazonului a fost protejat, instalația de degivrare si-a arătat eficiența și avem toată încrederea că terenul va fi bun la ora jocului”, anunţa Poli Iaşi, în această dimineaţă, pe pagina de Facebook.

La scurt, organizatorii au curăţat zăpada, astfel încât partida dintre Poli Iaşi şi U Cluj să se poată desfăşura în cele mai bune condiţii.

Reacţia lui Dan Nistor, după ce a fost MVP în U Cluj – FC Hermannstadt 2-1

Mijlocaşul de 35 de ani a intrat după pauză în meciul de etapa trecută şi le-a ajutat pe „şepcile roşii” să revină de la 0-1 şi să obţină victoria.

Reclamă

Nistor i-a oferit un assist spectaculos lui Popa, la golul cu care U Cluj a trecut în avantaj. A făcut K.O. toată apărarea adversă cu o pasă de la mijlocul terenului. Chiar şi tuşierul a fost prins „descoperit” şi a ridicat fanionul, considerând că a fost ofsaid. În cele din urmă, golul lui Daniel Popa a fost validat cu ajutorul sistemului VAR.

„Suntem foarte bucuroşi. Am spălat puţin din ruşinea ultimelor două partide, nu prea am avut Sărbători fericite. Sper să ajungem echipa care îşi doresc suporterii. Avem probleme de lot, sunt mulţi accidentaţi.

Mă onorează, dar mă şi motivează. De aia sunt plătit, de aia vin la echipă. Adversarul nu a fost deloc uşor, o echipă care joacă fotbal, mult mai rodată. E greu să stai pe bancă, dar sper ca la următoarele meciuri să joc.

(Reporter: Tu pasă decisivă, Chipciu gol. Dinozaurii sunt buni, nu?) Da, parcă suntem la a doua tinereţe. Sperăm să nu ne oprim aici„, a declarat Dan Nistor la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:00 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-0. Daniel Popa a deschis scorul cu un şut la colţul lung 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 Vezi toate știrile
Citește și