Închide meniul

Răzvan Marin poate pleca de la Empoli în ultima zi a perioadei de transferuri. Ce club îl vrea pe mijlocașul echipei naționale

Alex Ioniță Publicat: 1 februarie 2024, 18:23

Reclamă
Răzvan Marin poate pleca de la Empoli în ultima zi a perioadei de transferuri. Ce club îl vrea pe mijlocașul echipei naționale

Răzvan Marin poate pleca de la Empoli în ultima zi a perioadei de transferuri

Răzvan Marin / Profimedia

Răzvan Marin poate pleca de la Empoli în ultima zi a perioadei de transferuri. Mijlocașul echipei naționale este dorit de o altă formație din Serie A, după ce a devenit rezervă la actuala lui formație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, jucătorul lansat în „fotbalul mare” de Academia Hagi este împrumutat de Cagliari la Empoli. Totuși, acesta poate schimba formația și ar putea deveni coleg cu un alt jucător român.

Răzvan Marin poate pleca de la Empoli în ultima zi a perioadei de transferuri. Mijlocașul ar fi dorit de Sassuolo

Potrivit informațiilor oferite de QuotidianoSport, Răzvan Marin se află pe lista celor de la Sassuolo, acolo unde evolează, în prezent, Daniel Boloca. Echipa din Serie A are nevoie de un nou mijlocaș, având în vedere că Gian Marco Ferrari este aproape de plecarea de la echipă. Totuși, mutarea lui Răzvan Marin depinde de plecarea jucătorului menționat anterior.

”Sassuolo mai are nevoie de un mijlocaș, iar, în acest sens, ar fi fost inițiate contacte cu Empoli pentru transferul lui Răzvan Marin, însă va fi foarte dificil ca toscanii să renunțe la fotbalist.

Cu o singură zi rămasă din perioada de transferuri, senzația este că oficialii clubului vor încerca totuși să facă o mutare, nu fără a evalua ce se întâmplă însă și cu plecările, în principal cu cea a lui Ferrari”, a notat publicația menționată anterior.

Reclamă

În actualul sezon, Răzvan Marin a jucat în 19 meciuri pentru Empoli, în care nu a reușit să marcheze niciun gol. În momentul de față, mijlocașul echipei naționale este cotat la suma de 2,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

În cariera sa a jucat pentru: Viitorul Constanța (actuala Farul Constanța), Standard Liege, Ajax, Cagliari, iar, în cele din urmă, a ajuns la Empoli.

Răzvan Marin, comparat ironic cu Roberto Carlos după ce a atins o singură dată mingea în meciul cu Juventus

Duelul dintre Juventus și echipa românului, Empoli, s-a încheiat cu scorul de 1-1. Mijlocașul echipei naționale a fost introdus în teren cu doar câteva secunde înainte de finalul acestei partide.

Reclamă 4 / 0/3

După ce a fost introdus pe teren, Răzvan Marin a executat o lovitură liberă de la mare distanță, iar balonul trimis de acesta a trecut mult peste poarta lui Szczesny. După această fază, centralul partidei a fluierat finalul meciului.

Comentatorul Matteo Bonetti, de la CBS, a avut o reacție ironică după ce Răzvan Marin a fost introdus în teren doar pentru a executa o lovitură liberă. Acesta l-a comparat pe român cu Roberto Carlos, fost fotbalist brazilian, cunoscut pentru modul în care executa loviturile libere.

„Îmi place că Răzvan Marin a fost introdus de Empoli doar pentru a executa lovitura liberă. De parcă ar fi o clonă a lui Roberto Carlos, care bate constant de la 40 de metri. Toată această pregătire doar pentru a trimite ulterior mingea în afara stadionului”, a notat italianul, pe contul său de Twitter.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și