Închide meniul

Răzvan Marin poate pleca de la Empoli în ultima zi a perioadei de transferuri. Ce club îl vrea pe mijlocașul echipei naționale

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 1 februarie 2024, 18:23

Răzvan Marin poate pleca de la Empoli în ultima zi a perioadei de transferuri. Ce club îl vrea pe mijlocașul echipei naționale

Răzvan Marin poate pleca de la Empoli în ultima zi a perioadei de transferuri

Răzvan Marin / Profimedia

Răzvan Marin poate pleca de la Empoli în ultima zi a perioadei de transferuri. Mijlocașul echipei naționale este dorit de o altă formație din Serie A, după ce a devenit rezervă la actuala lui formație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, jucătorul lansat în „fotbalul mare” de Academia Hagi este împrumutat de Cagliari la Empoli. Totuși, acesta poate schimba formația și ar putea deveni coleg cu un alt jucător român.

Răzvan Marin poate pleca de la Empoli în ultima zi a perioadei de transferuri. Mijlocașul ar fi dorit de Sassuolo

Potrivit informațiilor oferite de QuotidianoSport, Răzvan Marin se află pe lista celor de la Sassuolo, acolo unde evolează, în prezent, Daniel Boloca. Echipa din Serie A are nevoie de un nou mijlocaș, având în vedere că Gian Marco Ferrari este aproape de plecarea de la echipă. Totuși, mutarea lui Răzvan Marin depinde de plecarea jucătorului menționat anterior.

”Sassuolo mai are nevoie de un mijlocaș, iar, în acest sens, ar fi fost inițiate contacte cu Empoli pentru transferul lui Răzvan Marin, însă va fi foarte dificil ca toscanii să renunțe la fotbalist.

Cu o singură zi rămasă din perioada de transferuri, senzația este că oficialii clubului vor încerca totuși să facă o mutare, nu fără a evalua ce se întâmplă însă și cu plecările, în principal cu cea a lui Ferrari”, a notat publicația menționată anterior.

Reclamă

În actualul sezon, Răzvan Marin a jucat în 19 meciuri pentru Empoli, în care nu a reușit să marcheze niciun gol. În momentul de față, mijlocașul echipei naționale este cotat la suma de 2,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

În cariera sa a jucat pentru: Viitorul Constanța (actuala Farul Constanța), Standard Liege, Ajax, Cagliari, iar, în cele din urmă, a ajuns la Empoli.

Răzvan Marin, comparat ironic cu Roberto Carlos după ce a atins o singură dată mingea în meciul cu Juventus

Duelul dintre Juventus și echipa românului, Empoli, s-a încheiat cu scorul de 1-1. Mijlocașul echipei naționale a fost introdus în teren cu doar câteva secunde înainte de finalul acestei partide.

Reclamă 4 / 0/3

După ce a fost introdus pe teren, Răzvan Marin a executat o lovitură liberă de la mare distanță, iar balonul trimis de acesta a trecut mult peste poarta lui Szczesny. După această fază, centralul partidei a fluierat finalul meciului.

Comentatorul Matteo Bonetti, de la CBS, a avut o reacție ironică după ce Răzvan Marin a fost introdus în teren doar pentru a executa o lovitură liberă. Acesta l-a comparat pe român cu Roberto Carlos, fost fotbalist brazilian, cunoscut pentru modul în care executa loviturile libere.

„Îmi place că Răzvan Marin a fost introdus de Empoli doar pentru a executa lovitura liberă. De parcă ar fi o clonă a lui Roberto Carlos, care bate constant de la 40 de metri. Toată această pregătire doar pentru a trimite ulterior mingea în afara stadionului”, a notat italianul, pe contul său de Twitter.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și