Închide meniul

FC Botoșani, victorie dramatică în meciul cu Poli Iaşi. Echipa antrenată de Bogdan Andone a urcat peste Dinamo în clasament

Publicat: 2 februarie 2024, 19:20

Reclamă
FC Botoșani, victorie dramatică în meciul cu Poli Iaşi. Echipa antrenată de Bogdan Andone a urcat peste Dinamo în clasament

FC Botoșani, victorie dramatică în meciul cu Poli Iaşi

Jucătorii lui FC Botoşani se bucură / Hepta

FC Botoșani a obţinut o victorie dramatică în meciul cu Poli Iaşi, scor 2-1. Golul victoriei a venit în prelungirile partidei. Oaspeţii au condus cu 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Botoşani, Saghiri a trimis pe lângă bară în minutul 9, iar gazdele au replicat prin marea ocazie ratată de Fulop, în minutul 25. Ieşenii au deschis însă scorul, în minutul 28, când Saghiri a înscris cu un şut puternic din marginea careului, relatează news.ro.

FC Botoșani, victorie dramatică în meciul cu Poli Iaşi

Oaspeţii au avut şansa să intre la cabine cu un avantaj de două goluri, dar portarul Ducan a scos de sub bara transversală, în minutul 45+3, un balon trimis cu capul de Bouhenna. În startul reprizei secunde, Enzo Lopez a marcat în minutul 52, iar golul a fost anulat iniţial de arbitrul Sorin Vădana, însă a intervenit VAR-ul şi după patru minute, golul lui Lopez a fost validat.

Golul victoriei pentru gazde a fost marcat de Mouaddib, în minutul 90+1. Francezul intrase pe teren de doar trei minute şi a adus a treia victorie în ultimele patru etape pentru FC Botoşani, care a părăsit ultima poziţie a clasamentului, trecând pe locul 15, peste Dinamo, cu 18 puncte. Poli Iaşi are 26 de puncte şi se află pe locul 13.

FC BOTOŞANI: Ducan – R. Benzar, Sadiku, Miron, Ţigănaşu – I. Filip, V. Dican, G. David (Mitrov 70)– F. Adams (E. Lopez 46), Fulop (Şeroni 81), E. Florescu (Mouaddib 88). ANTRENOR: Bogdan Andone

Reclamă

POLI IAŞI: Ailenei – Todoroski, Bouhenna, Samayoa, Ispas – Saghiri, Bordeianu (Fl. Ilie 90+1), Jatoba (Stefanovici 90+1) – L. Mihai (S. Buş 46), Bettaieb (Harrison 81), A. Gheorghiţă. ANTRENOR: Leo Grozavu

Cartonaşe galbene: R. Benzar 57 / Saghiri 67, Bouhenna 90+1

Arbitri: Sorin Vădana – Ferencz Tunyogi, Imre-Laszlo Bucsi – Cristian Moldoveanu

Reclamă 4 / 0/3

Arbitri VAR: Rareş George Vidican – Lucian Rusandu

Observator: Nicolae Marodin

Valeriu Iftime, discurs genial după ce Botoşani a bătut CFR Cluj: „I-am făcut o bucurie domnului Becali!”

Valeriu Iftime a avut un discurs genial după ce Botoşani a bătut CFR Cluj, scor 1-0. Patronul celor de la FC Botoşani e de părere că Gigi Becali a fost în culmea fericirii după ce CFR Cluj a pierdut la Botoşani.

În urma acestui rezultat, Neluţu Varga a decis să îl demită pe Andrea Mandorlini şi să îl aducă pe Adrian Mutu pe banca de la CFR Cluj.

„O să mai demitem, să știți, dacă lucrurile merg așa cum cred eu, mai luăm puncte și de la oameni care nu au crezut că pierd la Botoșani. Cred că ei nu au fost așa slabi, ci am fost noi destul de buni, activi.

Le-am făcut un bine lui Adi Mutu și domnului Becali. Sunt convins că mi-a mulțumit Gigi, nu m-a sunat, dar sunt convins că i-am făcut o bucurie mare să ia bătaie Clujul, o să mai batem și Craiova, dar și pe el dacă vine vremea.

Dacă bat FCSB-ul e o bucurie imensă, este o frustrare în noi că i-am bătut doar când dormeau, ca să bați FCSB-ul ar fi un eveniment extraordinar”, a spus Valeriu Iftime, conform iamsport.ro.

Reclamă

FC Botoşani a pierdut etapa trecută cu Hermannstadt, cu 2-0, dar în această etapă a obţinut o altă victorie surprinzătoare, contra celor de la Poli Iaşi.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie Vezi toate știrile
Citește și